Vcera mi zapajali domov net a komp mi stale vypisuje systemovu hlasku "Adresa IP koliduje s inym systemom v sieti" . Nemate s tym nahodou nejake skusenosti ako to odstranit? Idu sviatky a na reklamaciu sa asi nacakam..
Vopred diky za pomoc
Problem s IP
Problem s IP
MB Asus A8V,CPUAthlon 64 3000+, RAM DDR 2GB, HDD WD 320GB/7200rpm., VGA GF6600, ATX 350W
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Akoze, pokial to blbne na takejto elementarnej blbine, tak by som si vazne rozmyslel, ci chcem mat net od diletantov,co ani nevedia poriadne osdkusat pripojenie (inac by zistili konflikt)
Staci ti zmenit tvoju IP, a bude to OK. Problem je, ze nejaky iny pc v sieti ju uz ma. Takze im treba zavolat, nech s tym velmo rychlo daco spravia (pridelia ti novu IP) a hotovo.
Staci ti zmenit tvoju IP, a bude to OK. Problem je, ze nejaky iny pc v sieti ju uz ma. Takze im treba zavolat, nech s tym velmo rychlo daco spravia (pridelia ti novu IP) a hotovo.
hned volaj firme ktora ti to zapajala
Urcite Ti pridelili IP-cku, ktoru uz niekto iny ma nastavenu, musia ti zmenit ip adresu na nejaku inu.IP adresa musi byt na kazdom PC ina a system nasiel na nejakom PC taku istu.....