Kupil som tuto mysku a mam s nou velmi divny problem.
Mys sa hocikedy, sama od seba na cca 0,5 - 1s vypne a potom opet zapne a pocas tej jednej sekundy kedy je vypnuta samozrejme nereaguje a ani nesvieti. Proste sa sama od seba odpoji a pripoji za sprievodu windowsovskych zvukov odpojenia a pripojenia zariadenia. Pri normalnej praci vo windowse to takto spravi tak cca kazde 2-3 hodiny, ale pri hrani napr Quake 3 Arena je to hotove peklo, mys sa takto sama od seba vypne a zapne kazdych 5 minut, mozno aj castejsie a to uz sa fakt neda.
Robi to, ci uz mam nainstalovane Razer ovladace (posledna verzia 5.0.9), alebo ich nemam.
Skusal som ju na vsetkych USB portoch, ktore na PC mam.
Tak isto mam zakazanu moznost odpajania USB zariadeni pre setrenie energie v spravcovi zariadeni.
Ostatne USB zariadenia mi funguju uplne bez problemov.
Najlepsie je ale to, ze to robi iba na mojom PC (v podpise). Na kamosovom PC s doskou Abit NV8 ta myska bezala absolutne bez problemov a vobec sa neodpajala.
Budem vdacny za kazdu radu.
Razer Diamondback - problem so samovolnym vypinanim
Jedine, co som na razer stranke k diamondbacku nasiel, su priamo drivery aj s control panelom verzie 5.0.9.0, a ako som uz pisal, vobec nezalezi ci su tieto drivery a control panel nainstalovane alebo nie. Mys blbne stale rovnako :cry2:
Ten hub sa pokusim zohnat, ale nezda sa mi ze by to mohlo byt prave vysokym odberom, ved ta mys ma predsa spickovy odber 150 mA a USB port je predsa schopny dodat az 500 mA ...
Ten hub sa pokusim zohnat, ale nezda sa mi ze by to mohlo byt prave vysokym odberom, ved ta mys ma predsa spickovy odber 150 mA a USB port je predsa schopny dodat az 500 mA ...
stavil by som to na chybu dosky...mne sa obcas nepreberie,ked zapnem PC...tak 2x z 10tich,ale takyto hardcore mi to nerobi.najprv som chcel navrhnut ovladace,potom reklamacku,ale mozno to bude USBckami na doske,keDze u kamarata ti to nerobi...skus ten osobitny USB hub
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W