Webhosting
Webhosting
heh, by som necakal, ze sa toto niekedy spytam, ale asi mi bude treba webhosting, bo nieco zas vymyslam
>500MB
>5 MySQL databaz
neobmedzeny traffic
php
nejde o to si nieco najst,minuta google, len ma zaujimaju skusenosti ludi z fora, co maju hosting u niekoho, co taketo nieco ponuka a ako to beha
>500MB
>5 MySQL databaz
neobmedzeny traffic
php
nejde o to si nieco najst,minuta google, len ma zaujimaju skusenosti ludi z fora, co maju hosting u niekoho, co taketo nieco ponuka a ako to beha
Me like Pentium
Re: Webhosting
Bezime (www.pretaktovanie.sk) na "Delta" variante hostingu u www.hostingplus.sk. Spolahlivost vidis sam, mame trafic ~90GB / mesiac a limit sa nikde nespomina (samozrejme su stranky s vyssimi uz extremnymi traffic-mi ako rozne video stranky apod. ak chces takuto stranku tak to tazko, resp. mas vyssie ceny za vyssi traffic).Scorp napísal:heh, by som necakal, ze sa toto niekedy spytam, ale asi mi bude treba webhosting, bo nieco zas vymyslam
>500MB
>5 MySQL databaz
neobmedzeny traffic
php
Skusenosti mame zatial len pozitivne.
Naposledy upravil/-a RP v Pi 05. Jan, 2007, 15:29, upravené celkom 2 krát.
Nie, monitorujeme ju cez newlinx a Google analytics, a zvazujeme aj auditovanie stranky. Nevidim vazny dovod aby sme to este viac znasobovali.LittleMan napísal:to RP: nemohli by ste zaviest monitoring toplist.sk na tuto stranku? a ak by to bolo mozne, tak povolit pristup ku statistikam bez hesla ...
Tieto statistiky nie su nijako tajne, napis co potrebujes vediet a ja Ti to napisem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
skor islo o to, aby to bolo verejne pristupne - ale ak by bolo mozne poslat ten ten graf z google analytics, co je tam hned po zobrazeni statistiky ("Visits and Pageviews")
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
preco si myslim, ze ak chces uverejnit reklamu, tak ju musis najprv zaplatit prevadzkovatelovi ? :roll:
//v case pisania prispevku obsahoval predchadzajuci post jasne komercnu ponuku ...
//v case pisania prispevku obsahoval predchadzajuci post jasne komercnu ponuku ...
Life is short - enjoy it!
- PCnity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2003, 08:00
Ber to ako chces... Ale pokial niekomu ponukam sluzby za podstate nizsiu sumu ako je bezne v pripade ze sa mi osobne ozve, je to odporucenie - dobra informacia pre uzivatelov.LittleMan napísal:preco si myslim, ze ak chces uverejnit reklamu, tak ju musis najprv zaplatit prevadzkovatelovi ? :roll:
Z prispevku bola vymazana cena... O co je to teraz ine?
Gentoo Linux x86_64 - 2.6.24-gentoo-r7 running on Ferrari 4005 WLMi.
- NeosinneR
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 24. Sep, 2006, 02:00
Serus, smiem sa spytat, kolko realne mesacne prenesiete? Lebo tiez mam hosting s 50GB trafficom mesacne, a absolutne nemam sajnu kolko sa asi tak da preniest mesacne, a este ze kolko zobrazeni mesacne mateRP napísal:...mame trafic ~90GB / mesiac ...
Ako realne? Trafic je 90 - 110 GB/mesiac.NeosinneR napísal:Serus, smiem sa spytat, kolko realne mesacne prenesiete? Lebo tiez mam hosting s 50GB trafficom mesacne, a absolutne nemam sajnu kolko sa asi tak da preniest mesacne, a este ze kolko zobrazeni mesacne mateRP napísal:...mame trafic ~90GB / mesiac ...
Citanost zverejnujeme mesacne v pravidelnych clankoch, za maj 2007 :
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 1180889512