Pekna reklamagabriel napísal:OT: No rozmyslal som ze ho testnem...uvidime ale mal by byt fajn. DObry je v pripade ze mate otvorenu skrinku..horsie to je ak je zavreta a horsie vetrana...tam su lepsie ucinnejsie Silencery od AC.

Pekna reklamagabriel napísal:OT: No rozmyslal som ze ho testnem...uvidime ale mal by byt fajn. DObry je v pripade ze mate otvorenu skrinku..horsie to je ak je zavreta a horsie vetrana...tam su lepsie ucinnejsie Silencery od AC.
no je pravda ze cim mensi vetracik tym vecsi hluk, mensie viacej pistia a vlastne nic nechladiafortuneman napísal:skutocne som si ticho zacal vazit viacej, nez tych par megahertzov navyse, takze by som radsej asi bral velky pasiv + pripadne malicky vetracik, nez vstavanu motorovu pilu
svata pravdapjongy napísal:no je pravda ze cim mensi vetracik tym vecsi hluk, mensie viacej pistia a vlastne nic nechladiafortuneman napísal:skutocne som si ticho zacal vazit viacej, nez tych par megahertzov navyse, takze by som radsej asi bral velky pasiv + pripadne malicky vetracik, nez vstavanu motorovu pilu
Bud si do pasivu vyvrtas diery, alebo prilepis...Ono to zalezi od rozlozenia kondikou a inych suciastok...Vacsiou sa dost improvizuje.fortuneman napísal:ako sa da jednoducho napojit box chladic z procesora na kartu![]()
ked tak rozmyslam, mohlo by to byt aj tichsie, aj lepsie chladit...