aktivoval si hm, windovsacky soft raid
raid musis nakonfigurovat najpr v biose , sata nastavit na raid
a potom este tesne po boote by sa malo nieco nastavovat...
zalezi od chipsetu ako...
raid na novych diskoch bez reinst. win?
myslim ze v biose(aj raid biose) som to mal nastavene korektne, v raid biose som uz videl ze mam jeden disk s dvojnasobnou kapacitou
2 skrat : boot priorita myslim ze ostala neporusena(nie ako pri pata disku, ten mi posuva pismena sata diskov), sak boot menu windowsacke mi nabehlo taze predpokladam ze nasiel ntldr(nt loader) a ked nasiel ntldr tak musi vediet z kt. disku ma bootovat
myslim ze windowsi pri zistovani hw konfiguracie zistili zmenu a snazili sa zistit o aky disk ide ale kedze nemaju ovladace tak na nho nevedeli pristupit a nepustili ma dalej, kedze nemam ani disketovku aby som si vytvoril disketu s raid ovladacmi tak s tym uz nepohnem, myslim ze tento windowsacky raid mi staci
2 skrat : boot priorita myslim ze ostala neporusena(nie ako pri pata disku, ten mi posuva pismena sata diskov), sak boot menu windowsacke mi nabehlo taze predpokladam ze nasiel ntldr(nt loader) a ked nasiel ntldr tak musi vediet z kt. disku ma bootovat
myslim ze windowsi pri zistovani hw konfiguracie zistili zmenu a snazili sa zistit o aky disk ide ale kedze nemaju ovladace tak na nho nevedeli pristupit a nepustili ma dalej, kedze nemam ani disketovku aby som si vytvoril disketu s raid ovladacmi tak s tym uz nepohnem, myslim ze tento windowsacky raid mi staci
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nj ale WIN by to mali zobrat minimalne ako neznamy HW...Gogi napísal:myslim ze v biose(aj raid biose) som to mal nastavene korektne, v raid biose som uz videl ze mam jeden disk s dvojnasobnou kapacitou
na to nepotrbujes disketu...tu treba iba pri instalacii XP na raid alebo sata...
Spoiler: ukázať
- WickermanX
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 15. Okt, 2004, 14:00
da sa to v pohode
da sa to urobit uplne v pohode zapojit tie nove disky do raid ku tym ostatnym nabootujes win win si vypyta ovladace das mu cd a nainstaluje sa ovladac. potom uz ten disk vidis ako jeden, potom saci mat soft. acronis true image a urobit si klon disku na ten raid. po skonceni a restarte odpojis ten ide a ficis......
AMD A64 3700+@2640 - 11x240/1200/1,45v , Prime Cooller Cu 12cm fan, ABIT KN8 ULTRA, Zdroj Fortron 400W, 2x512mb DDR 500 A-data vitesta Dual, Maxtor 250GB 7200rpm 16Mb cache, VGA Leadtek 7900GT@565/800 PCX , DVD-RW LG 4167, SB Audigy19" LCD Philips 190s7************ nb dell x300