Dalsi problem Tak som skontroloval kazdu ram osobitne v tom gold memory.V obidvoch pripadoch vyhodilo chybu.nemohol som sa uz ani do windowsu dostat.Tak som pozical kamosovu ramku,do win som sa dostal.Ale potom som skusil len tak skontrolovat tu jeho a tiez po chvili vyhodilo chybu,pritom do win sa dostanem bez problemov,a jemu comp ide v poriadku.Tak teraz neviem ci je vadna doska alebo co,ci mi tie ramky neposkodila ona(ak to vobe ide)Nechcem za ramku vyvalit 4 litre a potom mi ju doj.be doska.Poradte ak ste sa s niecim podobnym stretli(alebo ak mate este nervy to tu citat),lebo uz som v koncoch.Servis stoji 6kil na hod,to im tam mozem rovno comp nechat
No myslel som prave hodnoty casovania okrem spominanych (max.async latency, read preamble, rrd), tie dokazu narobit sarapatu. Ale zasa neviem, ci mas moznost v BIOSe menit i tieto hodnoty.
Doskou neviem, ci by to mohlo byt. SnaD len, ze by bolo nieco s napajanim pamatovych modulov - nedostatok "stavy".
Vies,to ma najviac stve ze si niesom isty ze su to tie ramky.Tak sa nemozem pohnut dalej.Niekdy mi v biose pisalo ze 3.3V fail,nevies cim by to mohlo byt?Nema to nieco spolocne s napajanim ramiek?
Ozaj tie hodnoty tam nastavit nemozem,iba tie co som napisal.