poprosim prelozitgabriel napísal:Pencil mod by mal pomoct...akurat carbat ...

poprosim prelozitgabriel napísal:Pencil mod by mal pomoct...akurat carbat ...
Staci, ze vyjdes von, alebo v dialke je viac NPC alebo itemov a uz moze zacat sekat, ja by som to na ovladace nezvalilmartine napísal:ja som este pri tejto karte narazil na problem, pri hre, ide vsetko plynule a naraz zacne sekat a hned to opat ide plynule. nemate s tym problem? mne to dost lezie na nervy, myslim ze to ale musi byt iba vec ovladacov... nie?
naco menit chladic.sak origos je goodmamamia napísal:ludia, nemate pri zvysenych taktoch ziadne artefakty?cim to testujete? napr vo Feare ked hram dlhsie a dojdem blizko k nejakej bedni, stene (texture) a dobre sa zadivam, vidno kadetade blikajuce drobne cierne bodky, ale niezeby to bolo vidiet pocas bezneho hrania.. velkost a frekvencia tych bodiek stupa spolu s taktami a dobou hrania, inac, take artefakty dokazem objavit aj na 685/1600.. to mate pri tych >700/>1600 taktoch uplne bez artefaktov?
![]()
tiez by ma zaujimalo, menili ste niekto ten chladic?
je zname, ze ten stock je dobry kusok.. tak by ma zaujimalo ci sa vobec oplati menit ho napr za zalman 900ku, ci to pomoze nejak vyraznejsie teplote, moznostiam pretaktovania..
mozno davas moc pasty.mamamia napísal:omg, ja musim byt strasna lama s tou pastou.. ako som uz niekde pisal, teploty mi po vymene pasty na cpu aj gpu stupli na obochpritlak vyzera byt v poriadku, pred chvilou som tam tej pasty aj pridal...
skor nie.. tej pasty som tam na prvy raz dal fakt len taku vrstvu, aby pokryla plochu, dost tenkuShoty napísal:mozno davas moc pasty.mamamia napísal:omg, ja musim byt strasna lama s tou pastou.. ako som uz niekde pisal, teploty mi po vymene pasty na cpu aj gpu stupli na obochpritlak vyzera byt v poriadku, pred chvilou som tam tej pasty aj pridal...