Modre screeny pod Win XP a X2, ja uz neviem co dalej...
Modre screeny pod Win XP a X2, ja uz neviem co dalej...
Nazdar,
totalne mi blbne comp, vyskakuju mi modre screeny z nicoho nic, uz som urobil aj format a stale to iste,
x2 4600
2048 MB ram
SATA 320GB
ASUS m2N32 sli delux
XP Pro, SP2,
nainstaloval som len holy win s ovladacmi iba na dosku pustil som
Everest prime 95, super pi, vsetko v pohode,dal som hotfix a v pohode. len sporadicky ako keby sa komp sekol a potom bum modry screen
inac pod Win mam 2 jadra v task manageri, ale nainstaloval som ten hotfix pre win, lebo kazdy pise ze ho treba,
ak ho skombinujem s AMD optimizerom pre x2, tak je pohroma na svete, musim dat dole optimizer.
este skusim instalaciu bez hotfixu len s optimizerom od AMD.
Please ak mate nejake skusenosti tak piste...
totalne mi blbne comp, vyskakuju mi modre screeny z nicoho nic, uz som urobil aj format a stale to iste,
x2 4600
2048 MB ram
SATA 320GB
ASUS m2N32 sli delux
XP Pro, SP2,
nainstaloval som len holy win s ovladacmi iba na dosku pustil som
Everest prime 95, super pi, vsetko v pohode,dal som hotfix a v pohode. len sporadicky ako keby sa komp sekol a potom bum modry screen
inac pod Win mam 2 jadra v task manageri, ale nainstaloval som ten hotfix pre win, lebo kazdy pise ze ho treba,
ak ho skombinujem s AMD optimizerom pre x2, tak je pohroma na svete, musim dat dole optimizer.
este skusim instalaciu bez hotfixu len s optimizerom od AMD.
Please ak mate nejake skusenosti tak piste...
-
Milkino77
Ja mam podobny problem odkedy som dal do dosky X2 procak,pomohlo len to ze som vybral jednu pamat,takze skus to.Zaujimave je ze tie pamate v tej doske mi bezali spolu so single core bez problemov
Bios mam posledny,drivre tiez.Idem tam skusit dat ine znacky pamati ak zozeniem,lebo som z toho aj ja jelen.
-
Milkino77
Re: Modre screeny pod Win XP a X2, ja uz neviem co dalej...
Co mas za ramkyCalex77 napísal:Nazdar,
x2 4600
2048 MB ram
SATA 320GB
ASUS m2N32 sli delux