EDIT:/ Nejako ste si upravili nieco v ATI Tool ked vam ide?? Mne vypise chybu kvoli tomu ze nemam ATI grafiku a ani catalysty takze ju treba pridat niekde do zoznamu?

to je myslim vlastnost tych poslednych ovladacov na stranke nvidie.. inac, mne to nikdy nespravilo (lebo imo boli npc, raz mi znizili takty, ale na pamatiach a nie v hre tak som ich nepouzival) teraz pouzivam tie pre G80 a nemam vyhrady v podstatebugsy napísal:to mamamia:
neviem ako tebe ale mne ked som prehnal takty na karte tak my v hre karta vratila frekvenciu jadra na default a uz nesla nijak zvysit... pomohlo len reset PC.. mohol by to byt jeden z problemov preco nevidis nejaky narast vykonu po OC
mne tie ovladace 97.92 znizili vykon grafi ,tak som sa vratil na 91.47 a omnoho lepsiemamamia napísal:to je myslim vlastnost tych poslednych ovladacov na stranke nvidie.. inac, mne to nikdy nespravilo (lebo imo boli npc, raz mi znizili takty, ale na pamatiach a nie v hre tak som ich nepouzival) teraz pouzivam tie pre G80 a nemam vyhrady v podstatebugsy napísal:to mamamia:
neviem ako tebe ale mne ked som prehnal takty na karte tak my v hre karta vratila frekvenciu jadra na default a uz nesla nijak zvysit... pomohlo len reset PC.. mohol by to byt jeden z problemov preco nevidis nejaky narast vykonu po OC