Nejprv Vam povim svoji sestvau
Intel C2D E6300--->zatim zadne OC
Gigabyte DS3
Kingstone 900mhz DDR2 CL5
Zdroj Thermaltake purepower 420W
Gainward 7600GT
160GB Hitachy
DVD-RW LG H22L
Problem je taky asi se zdrojem mnel sem totiz stare pc s P4 a tymhle zdrojem pc bylo dost hlucne a bylo v nem tkz. HARDCANO na regulaci fanu no ale obcas bylo jasne sliset nejaka "melodie" takove piiiip-pip-piip....atd....No a moc sem tomu nevenoval pozornost a tu P4 sem ani netaktoval,nevedel sem z coho to bylo bylo mi to jedno
Pisal som to cesky lebo som to najprv pisal na ceske forum a nexce sa mi to prekladat viem ze to nieje najlepsia cestina ale na ceskom fore pisem cesky,ale snad pochopite...
No a ted mam nove PC teda jen MB,CPU,RAM no a ted mam na vsem pasiv a piskani slysim dost jasne nevim ale z ceho to ide,vim ze Zvukovka to neni,inventor na neonech ne,cpu,mb,vga taky ne,dvd-rw urcite ne,hdd asi ne

Jedine co mi ostava je ZDROJ
Jo a zapomel sem na to nejduluzitejsi :shock: chci taktovat tak 1. co sem udelal bylo ze sem kouknul do CPU Z no a co nevidim NAPETI kolise od 1,12V az do 1,35V proste kazdu 1 sec sa napeti meni to asi neni normalni co

Takze myslite ze je to zdroj?
Asi to vydim na koupu noveho co

//ten zdoj je asi nanic kedze sa to napetie uz meni z nejakych 1.120v ci kolko az na 1.420 niekedy:-P Takze myslite ze forton 400w bluestorm bude dobra nahrada?Pripadne 500w