Problemy s GeForce 6600 128MB AGP
Problemy s GeForce 6600 128MB AGP
Chcem sa opytat ze preco my tato grafika NX6600 128mb AGP v 3Dmark05 davala okolo 2000 bodou a teraz len okolo 650 bodou neviete my poradit co moze byt pricinou ?
Crux: zmeneny nazov threadu, neprehanaj to so znakmi !
Crux: zmeneny nazov threadu, neprehanaj to so znakmi !
Naposledy upravil/-a milanx v Po 22. Jan, 2007, 17:06, upravené celkom 2 krát.
ot
ja mam trosku OT otazku no nechel som kvoli tomu zakladat novu diskusiu.... co je to Fastwrite... v nastaveniach grafiki to mam off da sa to zapnut... mam N6600 256 mb...na co to sluzi ? zvisi to vykon grafiky:? je to agp grafika
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Nic s Fastwrite neziskas ale mozes este aj stratit. Neviem ci to je vyberave na grafiky ale kamos to mal zapnute a stale mu to blblo. Ako nahle to vypol bolo po probleme.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
ak mas zapaty fraps, tak ho vypni...
albo proste povypinaj vsetky nepotrebne procesy aj explorer a psuti 3Dmark
BTW: zbadal si vykonnostny pokles aj v inych aplikaciach ako 3D marku?
Spoiler: ukázať
Ked som to testoval mal som vstko pozatvarane , a v hrach neviem ale nezda sa my ze by isli az o polovicu horsie .SurrendeR napísal:ak mas zapaty fraps, tak ho vypni...
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
nemas ty nahodou zapnutu vertikalnu synchronmitzaciu a manitor na 60Hzbongo-man napísal:mam to zapnute a ziadne zmeny..... inak ked moju GF pretakujem z 300/500 na 420/575....tak nist..... proste Cs 1,6 stale 60 fps... doom3 tak isto 60fps v pokoji (ked bojujem tak padne niekedy na 30fps)ale proste nist ziiadny narast vykonu.. PRECO??????
...
takze monitor mam na 100 hz.... v marku som to neskusal bo ma to nezaujima mna zaujima real vykon nie benchmark mam fp..i JA CHCEM VIAC FPS... 8)
ZIADNI POKLES SOM NEZAZNAMENAL.... (ale ani zvisenie vykonu.. nist)....no skoda ze mam na tej karte obicajne ddr.. mozno bi potom dala viacej
BEZ AA a bez vertik sync
ZIADNI POKLES SOM NEZAZNAMENAL.... (ale ani zvisenie vykonu.. nist)....no skoda ze mam na tej karte obicajne ddr.. mozno bi potom dala viacej
BEZ AA a bez vertik sync
Skusil som preinstalovat ovladace vyskusal so 3 ale stale my dava v 3DMarku o polovicu menej ako dakedy , a ako by to nestacilo tak ked so nainstaloval tie nove ovladace tak sa my neda ani pozerat ziadne video v ziadnom prehravaci . >>>>>>> ked dam v 3DMarku Details... tak my tam vypise
VGA Memory Clock 501.2 MHz
VGA Core Clock 9.7 MHz >>>>>>>>>>nemalo by to byt 400MHz???
A este v programe EVEREST Home Edition a v tom programe ked kliknem na zkladna doska a potom cipova sada tak my napise
Problem AGP je vypnute. To moze sposobi� znizenie vykonu.
Problem Suèasna rychlos� AGP je nizsia nez maximalne podporovana. To moze sposobi� znizenie vykonu. {4x}
A v BIOSE je zapnuta ryclost zbernice 8x
VGA Memory Clock 501.2 MHz
VGA Core Clock 9.7 MHz >>>>>>>>>>nemalo by to byt 400MHz???
A este v programe EVEREST Home Edition a v tom programe ked kliknem na zkladna doska a potom cipova sada tak my napise
Problem AGP je vypnute. To moze sposobi� znizenie vykonu.
Problem Suèasna rychlos� AGP je nizsia nez maximalne podporovana. To moze sposobi� znizenie vykonu. {4x}
A v BIOSE je zapnuta ryclost zbernice 8x