zivotnost cpu
nikdy nikdo ti nemuze rict jak ti pujde zrovna tvoje CPU taktovat..
ja mel treba kdysi XP 1700+ a dostal jsem ho na 2100 Mhz.. kamos mel to same a nedal ani 1900..
a proto zkouset zkouset zkouset .. nic jineho zi nezbyva..
nejdriv na default voltaz a pak postupne zvednout a zase zkouset .. tak poznas strop sveho CPU...
ja mel treba kdysi XP 1700+ a dostal jsem ho na 2100 Mhz.. kamos mel to same a nedal ani 1900..
a proto zkouset zkouset zkouset .. nic jineho zi nezbyva..
nejdriv na default voltaz a pak postupne zvednout a zase zkouset .. tak poznas strop sveho CPU...
| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi | CANON A510 | Nokia N70+512 MB
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
nazdar
kedze je toto thread o zivotnosti tak by ste mi mohli pls vyriesit dilemu
mam a64 3200+ a TCM 53°C a freezer64 pro na nom
a teraz chcem vediet ci nebude procesoru vadit ak pojde dlhodobo na full load s freezerom spomalenym do teploty dajme tomu 50°C(core)
teda ci si nechat freezera stiseneho alebo sa oplati kupit TT big typhoon(taktiez stiseny na nepocutelnu hranice)
teda ked pojde dlhodobo pod teplotou TCM ci je to nebezpecne a ci sa oplati investovat do lepsieho chladica
zatial netaktujem dlhodobo a teda ide na default a je zatazeny BIONCom
kedze je toto thread o zivotnosti tak by ste mi mohli pls vyriesit dilemu
mam a64 3200+ a TCM 53°C a freezer64 pro na nom
a teraz chcem vediet ci nebude procesoru vadit ak pojde dlhodobo na full load s freezerom spomalenym do teploty dajme tomu 50°C(core)
teda ci si nechat freezera stiseneho alebo sa oplati kupit TT big typhoon(taktiez stiseny na nepocutelnu hranice)
teda ked pojde dlhodobo pod teplotou TCM ci je to nebezpecne a ci sa oplati investovat do lepsieho chladica
zatial netaktujem dlhodobo a teda ide na default a je zatazeny BIONCom
...