Caute.Mam taky problem.Kupil som CPU AMD Athlon 2500+ Barton...Ked som ho dal do dosky vsetko slo OK akurat ze nesiel na 2500+ ale len na 1900+(1400mhz) ale siel......vypol som komp a neskvor znovu zapol a viac uz nenabehol.mam tam aj toto http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=2541
a dve horne ledky su cervene cize nejaka chyba.....neviete co to ma byt za chyba? nemozem najst k tomu ze aka kombinacia co znamena...... please help co s tym moze byt????????
dosku mam MSI K7N2 Delta L
Geforce FX5600 VTDR128
512mb ram
80gb hdd WD800JB
atd atd
anglictina mi velmi nejde ale nasiel som toto http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=594
cize ak 1,2 =cervene a 3,4 zelene tak by to mala byt 13 nie ? Ale ked dam druhy cpu amd athlon xp 1600+ tak to ide......
A neodlomil si si z neho pri nasadzovani?Skus resetnut bios a kuknut ci na doske netreba nastavit nejake jumpre,Hlavne jumpre pre fsb.Aj tam by mohol byt pes zakopany.A vsetko dobre podotlacaj
nie neni nic odlomene.....a myslism si ze v jumproch by to nemalo byt pretoze on siel normalne....ale potom som ho zapol ale nic som nerobil a nesiel....dal som namiesto neho moj stary 1600+ a ide....nic ine som nerobil
a bios som resetoval no nepomohlo
skill3r napísal:tak ho potom chod dotycnemu otrieskat o hlavu ze co ti to predal
mno dotycny som ja...procesor mu fungoval, potom prestal...mozno nasadil zle chladic a zhorel, neviem...a to ze siel iba na 1400MHz...povedal ze procesor predtym mu to robil tiez..takze nieje o com...
No to ja sa nebudem medzi vas dvoch starat.Skus este na tej MSI K7N2 Delta L flashnut novsi bios a ak ani to tak potom mas asi vadnu dosku ak je pravda to co pise povodny majitel.
bios som skusal.....ale asi uz viem preco siel len na 1400mhz.....jumper bol zle prehodeny aj ked neviem ako je to mozne kedze som ho davnejsie nastavoval......cize doska je OK........
- to ze isiel nazaciatku 1900+ je normalne (patrne si mal nastavene FSB na 133, Barton 2500+ mal FSB 166)
- pod procesorom by si mal mat teplocitlivu nalepku, ak si spalil CPU tak by si mohol vidiet spaleninu.