Mam dosku nForce 3 250 a ked som preinstaloval win xp tak som ninstaloval original ovladace k doske , pri instalacii sa ma este spyta ci chcem nainstalovat neaki bus controler alebo take nieco , tak som dal ANO a ked zapnem PC tak Win XP nacita starasne richlo , to by bolo dobre, ale na druhej strane ked vlozim do DVD ROM neake CD tak Pc zamrzne .
Tak otazka je preco toto roby ? A ako to mam vyriesit aby PC nezamrzal ked volozim CD a aby stale tak rychlo nacital Win XP.
Problem s ovladacmy
Doporucujem ti pouzit ovladace Nforce 5.10. Starsie mohli sposobovat problem o ktorom pises. Novsi 5.11 zas moze sposobit problem so sietovou kartou.
Ak by problemy pretrvavali, neinstaluj IDE driver. Nechaj ten povodny ktory ma v sebe windows XP.
Ak by problemy pretrvavali, neinstaluj IDE driver. Nechaj ten povodny ktory ma v sebe windows XP.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Ten problem so sietovou kartou my robi aj s tymi comam (nechce nainstalovat ovladac Network adapters a este niektore}robour napísal:Doporucujem ti pouzit ovladace Nforce 5.10. Starsie mohli sposobovat problem o ktorom pises. Novsi 5.11 zas moze sposobit problem so sietovou kartou.
A este ked dam pri starte TO LAST GOOD TO KONFIGURATION tak problem s DVD rom vyrieseny ale zas dloho nacitava Win XP
ten isty problem mam ten isty chipset mam a ked vlozim cd-romku tak mi zarmzne pc a ked vytiahnem odmrzne mam 5.11ky drivere + dalsie problemy so sietovkou proste sa mi odinstalovala sama raz a som dal last known config. a potom uz neslo vobec nic vsetko sa odinstalovalo samo a nedalo sa nic robit nasledoval format a zatial vsetko ide jak ma az na tu cd/romku
Naposledy upravil/-a bashnatoR v Ne 28. Jan, 2007, 15:37, upravené celkom 1 krát.
`CPU:E7400@3.8Ghz 1.38v with Thermalright 120 Ultra Extreme*S-flex@1200RPM`MB:Asus P5K-E/pencil mode*Bios ver.1202`RAM:A-Data 2x2GB@4-4-4-12 800Mhz DDR2 EE+ `VGA:nVidia 560 TI `HDD:Samsung 640GB F1 16MB `ZDROJ:Corsair HX520W`CASE:Antec 182`OS:Windows XP 64bit
Mohol by si blizsie popisat co mas. Doska a pod... (Vypln si podpis). Napis aku verziu ovladacov tam instalujes.
UPDATE
5.10 a 5.11 maju jediny rozdiel v sietovej karte. Inac je to to same. Mozes skusit aj modifikovane drivery remix -(idu celkom solidne). 5.10 by vsak mali byt bezproblemove. Instalujem vsetko okrem zvukovky -tam davam ovladac Realtek (zalezi na doske aku mas)
Mod drivery: SEM
UPDATE
5.10 a 5.11 maju jediny rozdiel v sietovej karte. Inac je to to same. Mozes skusit aj modifikovane drivery remix -(idu celkom solidne). 5.10 by vsak mali byt bezproblemove. Instalujem vsetko okrem zvukovky -tam davam ovladac Realtek (zalezi na doske aku mas)
Mod drivery: SEM
Naposledy upravil/-a robour v Ne 28. Jan, 2007, 15:45, upravené celkom 3 krát.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Re: Problem s ovladacmy
neVIE NIeKTO PORADIT.?milanx napísal:Mam dosku nForce 3 250 a ked som preinstaloval win xp tak som ninstaloval original ovladace k doske , pri instalacii sa ma este spyta ci chcem nainstalovat neaki bus controler alebo take nieco , tak som dal ANO a ked zapnem PC tak Win XP nacita starasne richlo , to by bolo dobre, ale na druhej strane ked vlozim do DVD ROM neake CD tak Pc zamrzne .
Tak otazka je preco toto roby ? A ako to mam vyriesit aby PC nezamrzal ked volozim CD a aby stale tak rychlo nacital Win XP.