no super, normalne som rad, ze sme sa pochopili na prvy krat glajdos, lebo ten moj text bol dost hlupo napisany..

zatial som odkusal takt 2500/208 iba v superPI 1.4 na 32 minut a preslo to v pohode, teplota maximalne 42 stupnov, pri boxovom chladici na plnych otackach.. este mi to k dobru chladi ten epsilon trochu nad procakom.. vies, som si takmer isty, ze je to uplne v pohode, je to stabilne tak isto ako na 2400/200mhz.. mal si presne pravdu, ze je lepsie nechat 2400/200 ako 2600/173.. v podstate som mal rovnaky vykon, nie v podstate, ale bolo to tak... vsetko si to meriam podla niekolkych super pi1.4 minutovych testov(vzdy urobim niekolko) a pak este nejaky benchmark tu mam.. no a mas pravdu, ze takt 2500/208 z toho vysiel vitazne..

len skoda, ze to nejako neokabatim, ze by mi to dalo takych 2600/204:)).. ale som aj teraz spokojny, zas mi vykon trosku porastol..

a mam na teba este otazku ohladom biosu - prosim ta, co znamena polozka ADJUST CPU RATIO? mam to nastavene na start up, ale mozem to zmenit na 4, 4.5, 5, 5.5 a tak Dalej.. potom co je nastavenie ADJUST CPU VID? prepol som to z auto na 1.550v! este aj MEMORY VOLTAGE mam nechat na auto, alebo vybrat polozku od 2.50v a pak su aj vyssie! no a nakoniec, este by ma zaujimalo, ze co je to NF4 VOLTAGE? to mozem zmenit od 1.50v az di 1.65v a pak su uz cerveno svietiace hodnoty.. nieje mi ani jasne, ze ci procak je teda CPU VID, alebo NF4 voltage? dik za rady