caf chcel by som sa poradit bo kupil som tuto dosku a k tomu pamat Apacer DDRII 1GB 800mhz ale je 16 chipova a v tom ceskom manuale je po nejakym obrazkom v zatvorke napisane ze doska podporuje pamate s menej ako 16timi cipmi.
Myslite ze to bude problem? Bude to normalne behat alebo sa to ani nezapne alebo co? Dost sa bojim bo nekupoval som to pre seba a ked to nepojde tak neviem co urobim.
Pls poradte.
Asus P5VD2-X vraj nepoporuje DDR2 s 16 cipmi
no skusil som pripojit zatial moj disk k tomu PC a funguje to.
nehral som sa tam nejak dlho lebo neboli instalovane ziadne ovladace ale nenastal ziaden problem ani mi nic neoznamovalo ze by bola pamat nejaka nekompaibilna tak nevim ci sa ro ukaze neskor alebo ci to pojde normalne
bios mi hlasil ze tam je memory 1024 takze to bolo OK
nehral som sa tam nejak dlho lebo neboli instalovane ziadne ovladace ale nenastal ziaden problem ani mi nic neoznamovalo ze by bola pamat nejaka nekompaibilna tak nevim ci sa ro ukaze neskor alebo ci to pojde normalne
bios mi hlasil ze tam je memory 1024 takze to bolo OK
Spoiler: ukázať
na strankach Asus-u i inde pisu, ze je tam podpora DDRII 400/533, takze by to malo ist v pohode...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
to ano o frekvenciu sa nejedna ale pisu tam ze doska nepodporuje pamate ktore maju na sebe 16 cipov ale zda sa ze asi podporuje alebo inak si to neviem vysvetlit.
mozno ten manual bol k doskam so starsim biosom a tie novsie dosky maju nahraty novsi bios kde je tato vec uz odstranena ale manualy sa im znova tlacit nechcelo
mozno ten manual bol k doskam so starsim biosom a tie novsie dosky maju nahraty novsi bios kde je tato vec uz odstranena ale manualy sa im znova tlacit nechcelo
Spoiler: ukázať