Problem s particiami HDD
Problem s particiami HDD
Zdrafim vsetkych, chcem Vas poprosit o radu, nastal mi takyto problem: Us cca mesiac mi stale pada OS, vyskusal som komponenty a dospel k tomu ze je vadna maticna doska, ale pocas tych padov systemu mi 2krat zmyzla na HDD jedna particia, prvy krat sa mi ju podarilo znova nahodit prostrednictvom programu Acronis Director Suite 10 a islo to dalej v pohode, ale teraz sa mi to stalo 2krat to iste, ale s tym rozdielom ze to nebolo pri pade pocitaca, ale iba som ho vypol siel prec a potom ked som ho opet zapol, particia bola prec. V rpograme Partition Magic mi ju ukazuje ako Unpartition place a cez Acronis mi ju nejde opetovne nahodit, velmi nerad by som o tie data co tam mal prisiel. HDD je Western Digital 160GB ATA s 8MB cache, okrem neho mam aj 60GB HDD, tiez western digital. Skusal som ho aj ako samotny zapojit, aj instalacku winu ci mi tu druhu particiu nezobrazi a nic, tvari sa ako keby tam bolo 130GB volne miesto. Poradte prosim nejake programy, alebo nejaky postup ako by som dokazal dostat s Unpartition Place-u udaje co tam mam, je ich tam nieco vyse 80GB. Za odpovede vopred Dakujem.
Partition Table Doctor
Podarilo sa mi s nim uz daco opravit, za skusku to stoji.
Kód: Vybrať všetko
http://www.ptdd.com/
mne uz viackrat pomohol NTFS reader, jednoducho s nim skopirujes veci z tej particie....
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745