problem s doskou
ako som apominal,len zacinam a na extremny OC si este netrufam.
A ako si spravne podotkol urcite nie s touto zostavou.
Takze zatial by som to chcel potiahnut tak na 2 GHz... 8)
a pokial to pojde v pohode tak potom sa pustim aj do mojej zostavy,bo toto je segrina :o :o
A co sa tyka toho BIOSu,vies nieco blizsie? Bo som prekutral uz asik fsetko a nic...
A ako si spravne podotkol urcite nie s touto zostavou.
Takze zatial by som to chcel potiahnut tak na 2 GHz... 8)
a pokial to pojde v pohode tak potom sa pustim aj do mojej zostavy,bo toto je segrina :o :o
A co sa tyka toho BIOSu,vies nieco blizsie? Bo som prekutral uz asik fsetko a nic...
Software je ako sex...je lepšie, ak je zadarmo.
Mozno by ti pomohol este upgrade biosu ale nedavam tomu vela. Otazka je ze ci by si si vedel flashnut bios - ked nie tak sa radsej nato vykasli.
Naspor si nejake chechtaky a potom si kup nieco lepsie a tam sa naucis OC lebo na tejto zostave nemas vela moznosti.
Naspor si nejake chechtaky a potom si kup nieco lepsie a tam sa naucis OC lebo na tejto zostave nemas vela moznosti.
Spoiler: ukázať
To mas jednoduche.Mas na disk pripojeny stary ATA33 kabel ktory sa dava k CD-Rom a tym padom aj o hodne mensie prenosove rychlosti a tym padom zbytocne brzdenie vykonu zo strany disku.Kup si 80zilovy ATA kabel stoji asi 30 korun.Zalezi od shopu.Ked si porovnas tie dva kable zistis rozdiel(hustota zil).A ked ti stale pise to checksum error po kazdom spusteni zrejme mas aj vybitu bateriu co napaja bios.Lebo pri kazdom pusteni sa ti obnovia defaultne hodnoty.sempron napísal:este doplnim pri starte mi vypisuje> secondary IDE chanel no 80 condractor cable instaled
CMOS checksum error default loander
no ale co to znamena
Ata-33
Ata-133
Spoiler: ukázať