mas pravdu, je to na 100% problem s ramkou...Oksamot napísal:Toto vyzera na vadnu ram, ja som mal uolne a presne tie iste blue screeny a po vymienani hadam vsetkeho, co sa dalo som prisiel na to, ze to bolo vo vadnej ramke. To znamena asi to beginning dump of physical memory. Tiez mi to robilo pri hrach, sem tam restart a sem tam toto. Myslel som, ze to bolo vo vga ale tu som vymenil a nic. Moj tip-ram. Ale moze to byt nieco uplne ine.
CHYBA
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
Hosi, neviem odkial mozete tvrdit ze to je v RAMke. Ked tam je jasne napisane co to robi...crazyman napísal:mas pravdu, je to na 100% problem s ramkou...Oksamot napísal:Toto vyzera na vadnu ram, ja som mal uolne a presne tie iste blue screeny a po vymienani hadam vsetkeho, co sa dalo som prisiel na to, ze to bolo vo vadnej ramke. To znamena asi to beginning dump of physical memory. Tiez mi to robilo pri hrach, sem tam restart a sem tam toto. Myslel som, ze to bolo vo vga ale tu som vymenil a nic. Moj tip-ram. Ale moze to byt nieco uplne ine.

Treba citat a hned vam to dojde ze?
A navyse vam to aj potvrdil...killswitch napísal:ved jasne ze to boli ovladace: nv_disp.dll je kniznica ovladacov k nvidii,urcite mas nejaky starsi model a tie uz nove ovladace moc neberu
:idea: :idea: :idea:filxxx3 napísal:CHLAPI DIKY ZA POMOC UZ JE TO VYRIESENE!
Vymenil som ovladace 66.93 za 53.03
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
SurrendeR napísal:Hosi, neviem odkial mozete tvrdit ze to je v RAMke. Ked tam je jasne napisane co to robi...crazyman napísal:mas pravdu, je to na 100% problem s ramkou...Oksamot napísal:Toto vyzera na vadnu ram, ja som mal uolne a presne tie iste blue screeny a po vymienani hadam vsetkeho, co sa dalo som prisiel na to, ze to bolo vo vadnej ramke. To znamena asi to beginning dump of physical memory. Tiez mi to robilo pri hrach, sem tam restart a sem tam toto. Myslel som, ze to bolo vo vga ale tu som vymenil a nic. Moj tip-ram. Ale moze to byt nieco uplne ine.ovladace k nVidii.
Treba citat a hned vam to dojde ze?A navyse vam to aj potvrdil...killswitch napísal:ved jasne ze to boli ovladace: nv_disp.dll je kniznica ovladacov k nvidii,urcite mas nejaky starsi model a tie uz nove ovladace moc neberu
:idea: :idea: :idea:filxxx3 napísal:CHLAPI DIKY ZA POMOC UZ JE TO VYRIESENE!
Vymenil som ovladace 66.93 za 53.03
viem, viem, neskoro som si to vsimol... sorry ludia
kamarat mal taky isty problem a unho to bola ram...