MP3 EQ
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
MP3 EQ
pls poradte nastavenie equalizera na MP3 Creative MuVo
62 250 1k 4k 16k
+14 I I I I I
0 I I I I I
-14 I I I I I
TOTO JE TO MENU A NEVIEM AKO HO NASTAVIT NA HIP-HOP STIL
ABY BOLI GOOD BASI
62 250 1k 4k 16k
+14 I I I I I
0 I I I I I
-14 I I I I I
TOTO JE TO MENU A NEVIEM AKO HO NASTAVIT NA HIP-HOP STIL
ABY BOLI GOOD BASI
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- Duroniak
- Používateľ
no zmenilo mi to upravu bo som nakreslil stupnicu v tom menu EQ
mam este dotaz posledne dva mesiace mi strasne zacali blbnut sluchatka raz mi nejede lave sluchatko raz idu obe a strasne sa stisili (alebo som ohluchol) no musim ho pocuvat naplno aby som mal s toho zazitok. zoberu to na reklamaciu?
aspon tie sluchatka
mam este dotaz posledne dva mesiace mi strasne zacali blbnut sluchatka raz mi nejede lave sluchatko raz idu obe a strasne sa stisili (alebo som ohluchol) no musim ho pocuvat naplno aby som mal s toho zazitok. zoberu to na reklamaciu?
aspon tie sluchatka
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- Duroniak
- Používateľ
TY si urazil CREATIVE :bash:
ale ne teraz vazne sluchatka to su poriadne no len sa pokazili
zajtra ich idem reklamovat dufam ze to zoberu
a EQ je dobre nastavit lebo ja rad basy a proste na normalnom to neni VONcO
ale ne teraz vazne sluchatka to su poriadne no len sa pokazili
zajtra ich idem reklamovat dufam ze to zoberu
a EQ je dobre nastavit lebo ja rad basy a proste na normalnom to neni VONcO
no pochybujem ze si tam budes moct nastavit eq plne rucne kazde pasmo. Ale mal by si tam mat predvolby Rock, Pop, Jazz, normal atd... tak si to daj na Rock a to je standardny lavor ako to mavaju vsetci co sa nerozumeju hudbe.. ak je kvalitny prehravac a kvalitne sluchatka a samozrejme najkvalitnejsie MP3 tak by som sa s eq nehral. Bo original je original a natom nikto nic nezmeni.
Spoiler: ukázať
ako nechcel som tym nikoho urazit... tiez to nemam na rovnej ciare, musim kompenzovat nedostatky sluchadiel ... niekde musim sakra pridat a niekde ubrat... je pravda ze to sice "kazi" zvuk ale kazdy to ma tak ako mu to najviac vyhovuje
Ja mam tiez nastavenie eq.. bez neho by sa to nedalo pocuvat... hold korekcak atd mam na ale da sa to pekne vyladit
btw, chcel som len povedat ze original je original
Ja mam tiez nastavenie eq.. bez neho by sa to nedalo pocuvat... hold korekcak atd mam na ale da sa to pekne vyladit
btw, chcel som len povedat ze original je original
- Duroniak
- Používateľ
No dneska som bol reklamovat cisto len sluchatka v Sharku
boze predavac bol riadna lama ho musel kolega opravit lebo napisal "sluchadka" no a dal mi papier s reklamaciou monitora
takze odbornici
a este keby som si dal nastavenie EQ na rock tak som bez basov lebo rock je bez basov a ako som napisal chcem pocuvat Hip-hop
a klasicke nastavenie EQ nebolo buh vi co
boze predavac bol riadna lama ho musel kolega opravit lebo napisal "sluchadka" no a dal mi papier s reklamaciou monitora
takze odbornici
a este keby som si dal nastavenie EQ na rock tak som bez basov lebo rock je bez basov a ako som napisal chcem pocuvat Hip-hop
a klasicke nastavenie EQ nebolo buh vi co
poooockaj poooooockaj... rock bez basov?
Nastavenie "Rock" myslim ze nastavuje ekvalizer asi nejako takto:
OOOOO
OOOOO
OOOOO
teda bez basov to rozhodne nebude
(neviem ci to niekto pochopi, ale proste ide o to ze basy a vysky idu do plusu a stredy do minusu)
Nastavenie "Rock" myslim ze nastavuje ekvalizer asi nejako takto:
OOOOO
OOOOO
OOOOO
teda bez basov to rozhodne nebude
(neviem ci to niekto pochopi, ale proste ide o to ze basy a vysky idu do plusu a stredy do minusu)
- Duroniak
- Používateľ
jj nasiel som kua ja som mal raz aj original EQ vo winampe RAP a teraz ho nemam
Som sa asi zmylil s tim ROCKOM ale ...
Som sa asi zmylil s tim ROCKOM ale ...
Naposledy upravil/-a Duroniak v Ne 18. Feb, 2007, 00:20, upravené celkom 2 krát.