Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Aj ja som poslal len 2 sms ... sakra tak som sa tesil ze budu zadara smsky
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
ono si staci vytvorit nove konto /otazka 30sekund/ a mas Dalsie 2 sms...mne stade slo volat aj na mobil ale len cca 10sekund a potom ze si mam kupit kredit...neviete teda niekto preco mi tie sms neidu?
BoBo_ napísal:ono si staci vytvorit nove konto /otazka 30sekund/ a mas Dalsie 2 sms...mne stade slo volat aj na mobil ale len cca 10sekund a potom ze si mam kupit kredit...neviete teda niekto preco mi tie sms neidu?
zadarmo sa da volat len na pevnu linku a tie sms ked posielas tak si dal aj predvolbu? napr. +421907xxxxxx
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie:CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
vravim ze mi to slo aj na mobil ale som nieco povedal do mobil a o take dve sekundy to vyliezlo z compu inak a na tie SMS nic netreba nastavit ? o tej predvolbe +4219xx xxx xxx viem ale neide mi to ani tak
EDIT: Uz mi to ide,ja som ale howado som daval tel. cislo do policka My Phonenr
este ma tak napadlo,v ICQ su SMS kontakty a tak som skusil vytvorit novy a poslat sms ale mi napisalo ze mam zle cislo,pritom je v dobrom tvare... 421 predvolbu da same a ja som dal len 918xxxxxx...ide to niekomu?
ludia, tak poslalo mi 5sms, dalej pise ze nemam kredit, po novom regnuti mi pise to iste... zrejme je to na ip??? a este take ze som si precital ze na pevnu linku je to zadarmo len na jednu minutu, co je na tom pravda?
sorka, to bola moja sprava toto od kaktusa ) zostal mi na pc prihlaseny a co uz som to poslal za jeho nick namiesto mna, ale myslim ze ma ten isty problem hehe, tak neviete niekto ci to pravda?
Nakoniec je to cele na , sme idioti, ked sme uverili ze na tomto svete mozeme mat nieco zadarmo
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !