no takze po dlhom rozmyslani som zalozil novy topic......
chcem sa vas opytat ze ake baterky pouzivate do vasej MP3.......
mne najviac vydrzali asi duracellky, a potom energizerky.........
ktora najdlhsie vydrzi? a ktora ma najlepsi pomer cena/vykon?
ti ktory ma te MP3 na dobijacie pls nepiste!
Ake baterky do MP3?
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Ake baterky do MP3?
powered by AMD & ATI
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... v celku mam rad svoju rodnu planetu
... preto pouzivam iba nabijatelne akumulatory
... samozrejme s cim vyssim mAh tym lepsie
... momentalne rozlozenie:
- klavesnica & mys Logitech Cordless Desktop Optical: Duracell 2500mAh
- klavesnica Logitech diNovo: Duracell 2500mAh
- fotak Canon PS A40: Hama 2100mAh
- fotak Canon S1 IS: Sony 2700mAh
- vsetky dialkove ovladace: Sony AAA 900mAh
... preto pouzivam iba nabijatelne akumulatory
... samozrejme s cim vyssim mAh tym lepsie
... momentalne rozlozenie:
- klavesnica & mys Logitech Cordless Desktop Optical: Duracell 2500mAh
- klavesnica Logitech diNovo: Duracell 2500mAh
- fotak Canon PS A40: Hama 2100mAh
- fotak Canon S1 IS: Sony 2700mAh
- vsetky dialkove ovladace: Sony AAA 900mAh
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
hudbu cez mp3 prehravac pocuvam raz za cas iba. ide tam jedna AAA bateria a ta mi staci za 11 sk skupit v stanku hocikde hocijaka:) a s tym mojim pocuvanim mi to vydrzi 3 mesiace
do fotaku vylucne nabijatelne....Strenghth 2600 mAh, Hama 1850 mAh.
a do dialkovych mi stacia nejake alkalicke (vydz cca 3 - 4 -5 rokov)
sory za OT: daju sa zohnat LiON baterie klasicke AA tuzkove do fotaku? neviete o niecom takom? (myslim ze sa to pise lion:))
do fotaku vylucne nabijatelne....Strenghth 2600 mAh, Hama 1850 mAh.
a do dialkovych mi stacia nejake alkalicke (vydz cca 3 - 4 -5 rokov)
sory za OT: daju sa zohnat LiON baterie klasicke AA tuzkove do fotaku? neviete o niecom takom? (myslim ze sa to pise lion:))
NB Acer Aspire 3810T
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... ano ... len sa tazko zhanaju a u nas su draheallshe napísal: sory za OT: daju sa zohnat LiON baterie klasicke AA tuzkove do fotaku? neviete o niecom takom? (myslim ze sa to pise lion:))
... pozor ale na fakt, ze maju vyssie nominalne napatie !!!
... Li-Ion 14500 Cylindrical Cell AA size 3.7V 750mAh
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
fajn ale islo mi o 1,2 alebo 1,5 V do fotaku ....nie 3,7V ktore do fotaku teda nedam ....cize z toho mi vychadza ze asi klasicke 1,5V LiON baterie neexistuju co?KikoKK napísal:... ano ... len sa tazko zhanaju a u nas su draheallshe napísal: sory za OT: daju sa zohnat LiON baterie klasicke AA tuzkove do fotaku? neviete o niecom takom? (myslim ze sa to pise lion:))
... pozor ale na fakt, ze maju vyssie nominalne napatie !!!
... Li-Ion 14500 Cylindrical Cell AA size 3.7V 750mAh
NB Acer Aspire 3810T