Ked je na baterke tak mrzne
Ked je na baterke tak mrzne
mam asi pol rok stary ASUS, a ked je zapnuty na baterku, co casto nebyva , tak neustale mrzne. Je to HW problem, alebo to moze byt aj nejaky soft. problem Neviete poradit
power4gear
Prisiel som na to ze to robi utilitka od ASUS-u Power 4 Gear? Ale pdobny soft som instaloval do druheho notebooku a ziadne problemy nerobi??? nemoze to byt vo win???
- pepek17
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Feb, 2009, 19:41
Re: Ked je na baterke tak mrzne
Chlapci ako by ste mohli vediet tak notebooky ked su odpojene od siete sa automaticky prepinaju do rezimu "Max Battery"
Takze sa automaticky znizi frekvencia a ostatne blbosticky tak sa necuduj ze spomalil...
Takze sa automaticky znizi frekvencia a ostatne blbosticky tak sa necuduj ze spomalil...
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Ked je na baterke tak mrzne
utilitka Power4Gear je celkom schopná, skús ju preinštalovať a nastaviť si správne profily pre prácu na adaptér a prácu na batériu
je to štandardná utilita dodávaná k Asus ntb, priateľka s ňou nemá žiadny problém (Asus A6R)
chybu by som hľadal v zlom nastavení utility/chybnej inštalácii resp. v konflikte utility s nastavením win-u (control panel -- power options)
je to štandardná utilita dodávaná k Asus ntb, priateľka s ňou nemá žiadny problém (Asus A6R)
chybu by som hľadal v zlom nastavení utility/chybnej inštalácii resp. v konflikte utility s nastavením win-u (control panel -- power options)