Vyrez do bocnice
waaw, dikes, to som ani nevedel, ze desi tu na okoli to robia, uz som myslel, ze kvoli tomu pojdem do blavyMarek napísal:2 ferooo: A co tak vyrezat to laserom??? V IMC v Sebestanovej rezu laserom len neviem za ake ceny a neviem ci aj nejake zlozite tvary. Skus sa tam popytat.
EDIT: teraz som kukal, a maju tam aj hlinikove platne, to som potreboval tiez lenze minimum je tam 1x2m a ja potrebujem len 1x1m, no uvidim, zajtra tam skocim..
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No hodina roboty 4000 celkom dost, ale vyrezanie tej bocnice trva dakych 5 sekund. Casovo narocneksie je tam ale napisanie programu podla ktoreho reze tvar, ale obdlznik neni problem. Hovoril si co chces? Aky chces tvar? Lebo keby si povedal ze chces obdlznik rozmerov takych a takych do plechu takeho a takeho tak by ti povedali aj konkretnu cenu a tu tipujem tak 200-300 Sk. Ja som mal moznost sa tam dat bocnicu po znamosti cize to bolo zadara ale ta robota je naozaj paradna.
no hej, ale vravel, ze na tych strojoch valia 24 hodin denne, takze ked im tam donesem nieco co chcem vyrezat, tak musia prestavit stroj, vsetko na novo, a to ze by trvalo aj s vyrezanim tak min pol hodku... to je >2000,- a to za to teda nedamMarek napísal:No hodina roboty 4000 celkom dost, ale vyrezanie tej bocnice trva dakych 5 sekund. Casovo narocneksie je tam ale napisanie programu podla ktoreho reze tvar, ale obdlznik neni problem. Hovoril si co chces? Aky chces tvar? Lebo keby si povedal ze chces obdlznik rozmerov takych a takych do plechu takeho a takeho tak by ti povedali aj konkretnu cenu a tu tipujem tak 200-300 Sk. Ja som mal moznost sa tam dat bocnicu po znamosti cize to bolo zadara ale ta robota je naozaj paradna.