problem z novou zostavou
problem z novou zostavou
caute. teraz som doskladal PC vsetko komplet nove vybanele rovno z krabice.
pustim PC vsetko sa roztoci,rozsvieti ale monitor nenaskoci, nenacita kompletne nic ziadny zvuk. proste len spustim a nic... vcom moze byt problem ? zakladna doska ?
pustim PC vsetko sa roztoci,rozsvieti ale monitor nenaskoci, nenacita kompletne nic ziadny zvuk. proste len spustim a nic... vcom moze byt problem ? zakladna doska ?
RAM-ky som skusal zapojit do mojho PC idu v pohode ( skusal som pustit zostavu bez ramiek - ani nezapipalo ze chyba RAM nic )Gudas napísal:Skus:
Vymenit pamete v slot-och
Zapojit HDD S-ATA kabel do portu oznaceneho ako prvy (na doske al. podla manualu)
Doske/grafike si zapojil aj pridavne napajanie?
Viac ma momentalne nenapada (pokrocila hodina...) vyskusaj systemom pokus-omyl a mozno na to prides.
Grafiku som skusal dat do mojho fici v pohode. tak isto aj moju tam stale rovnako - nic sa nestalo stale tma
skusil som nahodit zostavu z mojim zdrojom efekt rovnaky stale nic
kablovanie vsetko 3x poriadne pozrete a znovu dobre podotlacane
HDD je zapojeny v SATA -1
neviem uz ma nic nenapada momentalne, len viem ze mam asi blby luck na asus a zacina na to stvat pred mesiacom odisla zakladovka na novom asus notebooku, 2 tizdne dozadu asus 1950pro po 2 dnoch odisla a teraz pravdepodobne aj asus dosta ach porazi ma
A co keby si skusil ramku zo svojho PC na tejto doske ?dzajroo napísal:RAM-ky som skusal zapojit do mojho PC idu v pohode ( skusal som pustit zostavu bez ramiek - ani nezapipalo ze chyba RAM nic )
Pokial PC pustis kez ramiek bezpodmienecne musi pipat .. ja by som to videl mozno aj na dosku :roll: .
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
aj to som skusal. nic, stale tmaMetiu napísal:A co keby si skusil ramku zo svojho PC na tejto doske ?dzajroo napísal:RAM-ky som skusal zapojit do mojho PC idu v pohode ( skusal som pustit zostavu bez ramiek - ani nezapipalo ze chyba RAM nic )
Pokial PC pustis kez ramiek bezpodmienecne musi pipat .. ja by som to videl mozno aj na dosku :roll: .
To je super! Skus ak mozes tam flashnut najnovsi bios a skus ci si bude teraz rozumiet s tymi povodnymi pametami...len ma to zauijima, ak sa ti nechce, nemusis.dzajroo napísal:takze deska je ok. problem bol v RAM, asi sa nejako nemaju radi z doskou. inac deska ve velmy vybereva na RAM ani s mojimi mushkin-mi nechcela ficat a dnes rano som tam skusil dat kingston hyper-x 750mhz a rozbehlo sa to
jj neska navecersa tomu budem venovat, ten chalan tam aj tak chce flashnut bios a dat najnovsi takze skusim a vecer napisem ako to dopadlo..Gudas napísal:To je super! Skus ak mozes tam flashnut najnovsi bios a skus ci si bude teraz rozumiet s tymi povodnymi pametami...len ma to zauijima, ak sa ti nechce, nemusis.dzajroo napísal:takze deska je ok. problem bol v RAM, asi sa nejako nemaju radi z doskou. inac deska ve velmy vybereva na RAM ani s mojimi mushkin-mi nechcela ficat a dnes rano som tam skusil dat kingston hyper-x 750mhz a rozbehlo sa to
preslashoval som bios a nepomohlo ani to.