(asi) virus ktory sa neda najst
(asi) virus ktory sa neda najst
dnes som nainstaloval net a skusobne som sa pripojil no asi som chytil virus a neviem ako sa ho zbavit.
po par minutach mi vypise "problem s generic host process" alebo nieco v podobnom zmysle a ci chcem odoslat do microsoftu...
potom ma to odpoji od netu asi tym sposobom, ze ziadna stranka nenabehne
no tak som stiahol aviru aj spybota aktualizoval a nic nenaslo
tak som siel do safe mode a tu tiez nic
co stym do pekla!!
nechce sa mi formatovat, najma keD viem ze ak znova net nakopnem zasa to mozno chytim a hlavne ze sa toho neviem zbavit!!
heelp
po par minutach mi vypise "problem s generic host process" alebo nieco v podobnom zmysle a ci chcem odoslat do microsoftu...
potom ma to odpoji od netu asi tym sposobom, ze ziadna stranka nenabehne
no tak som stiahol aviru aj spybota aktualizoval a nic nenaslo
tak som siel do safe mode a tu tiez nic
co stym do pekla!!
nechce sa mi formatovat, najma keD viem ze ak znova net nakopnem zasa to mozno chytim a hlavne ze sa toho neviem zbavit!!
heelp
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
toto iste robi aj mne ked sa pripojim a vypnem firewall.do niekolkych sekund vyhodi chybu a odpoji od netu.a uz sa neda ani pripojit.musim restartovat comp
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus pouzit hijackthis. daj spravit scan s logom, a ten potom pastni do toho okna dole a klikni na analyze.
www.hijackthis.de
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=18963
www.hijackthis.de
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=18963
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
co natom nechapes???mne to normalne nerobi...robi to iba vtedy ked vypnem Kerio Firewall
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
ahoj
maval som obdobny problem
urcite si zaobstaraj SP 2
a ten kerio mam aj aj, nainstaluj net, potom kerio potom sa pripoj a kerio sa ta spyta, ci chces povolit (myslim, ze odchadzajuci) spoj s tymto nazvom, daj pravidlo na zakazat a je to v poriadku
pripadne takuto podmienku zaimplementuj medzi pravidla do windowsackeho firewallu
skusal som aj hotfixy priamo do MS na tuto chybu ale nepomohlo
ale mozes skusit
maval som obdobny problem
urcite si zaobstaraj SP 2
a ten kerio mam aj aj, nainstaluj net, potom kerio potom sa pripoj a kerio sa ta spyta, ci chces povolit (myslim, ze odchadzajuci) spoj s tymto nazvom, daj pravidlo na zakazat a je to v poriadku
pripadne takuto podmienku zaimplementuj medzi pravidla do windowsackeho firewallu
skusal som aj hotfixy priamo do MS na tuto chybu ale nepomohlo
ale mozes skusit
Spoiler: ukázať
Posli hijackthis log, inak nic nezistime.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
ani po poslani hijackthis logu sa v tomto pripade nezisti urcite nic
...veD jeto rok stara tema absolutne nestastne vzkriesena :roll:
ale totozny problem sa riesi "zacerstva" tu
...tam bude mozno kazda rada napomocna
...veD jeto rok stara tema absolutne nestastne vzkriesena :roll:
ale totozny problem sa riesi "zacerstva" tu
...tam bude mozno kazda rada napomocna