Stustenie Winndows XP
Stustenie Winndows XP
Prosim Vas vie mi niekto poradit , mam takyto problem: Po zapnuti positaca mi na monitore vyhodi znamu tabulku: Ze spustit pocitac v nudzovom rezime, Posledna znama konfiguracia, Spustit normalne .... Nech dam ktorukovek z moznosti tak sa pocitac zacne spustat ale miesto zapnutia saa restartuje ... a stale dookola takze ho vobec nemozem zapnut :8O: Da sa to nejako vyriesit ? A mohli by ste mi prosim vas povedat co to sposobilo aby som sa tomu mohol druhy krat vyvarovat ?? Dakujem 8)
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
mozno ti chyba par DLL suborov (si nieco pomazal, alebo mas system FAT a zle vypnutie)
skus safe mode a kukaj ci ti pri loadovani nevyhodi take nieco ze chyba nejake DLL alebo sys. ak ano tak by som ich tam postupne nahraval z CD. na CD su ale vsetky dll a sys balene v zipe, takze treba najprv rozbalit a az potom kopirovat.
ak nepomoze tak zalohuj subory ktore potrebujes a cista instalacia.
skus safe mode a kukaj ci ti pri loadovani nevyhodi take nieco ze chyba nejake DLL alebo sys. ak ano tak by som ich tam postupne nahraval z CD. na CD su ale vsetky dll a sys balene v zipe, takze treba najprv rozbalit a az potom kopirovat.
ak nepomoze tak zalohuj subory ktore potrebujes a cista instalacia.