Takze som to nahodil a div sa svete po 3hodinach nic - skusal som aj vyssie OC 710/1600 a v pohode takze snad toto bol problem. Je mozne ze sa to tyka len 7900GTO tazko povedat.
Uploadol som to skusajte: http://www.zlatnik.sk/00/purgecells.zip
hmm... toto sa mi stalo len raz a to ked som vyliezol z vody ... v com bol problem netusimHMLafo napísal:Neviem, ci to sem patri, ale hadam, ze ano.
Stava sa mi, ze z nicoho nic moja postava akoby zostala stat (v skutocnosti sa sunie dopredu asi 1m/min), nastastie sa to da ulozit, opustit hru a nasledne ju zase spustit. KeD sa to vsak opakuje niekolkokrat za 1/4 hod, zacina to liezt na nervy. Nainstaloval som aj oficialny patche 1.1, zial nepomohlo mi to. Moja zostava je v podpise.
Stalo sa mi to keD som stlacil tlacidlo, keD som zatvoril inventar, truhlu, pri otvoreni dveri, po interakcii s postavou, po dlhsom stati, pravdepodobne je to nahodne. Popritom obzerat sa mozem normalne, ani v obraze niesu vidiet ziadne defekty.Mtex napísal:hmm... toto sa mi stalo len raz a to ked som vyliezol z vody ... v com bol problem netusimHMLafo napísal:Neviem, ci to sem patri, ale hadam, ze ano.
Stava sa mi, ze z nicoho nic moja postava akoby zostala stat (v skutocnosti sa sunie dopredu asi 1m/min), nastastie sa to da ulozit, opustit hru a nasledne ju zase spustit. KeD sa to vsak opakuje niekolkokrat za 1/4 hod, zacina to liezt na nervy. Nainstaloval som aj oficialny patche 1.1, zial nepomohlo mi to. Moja zostava je v podpise.
Ja to rozbehal brachovi na Athlone XP 1900+, geforce 5200fx a 640MB RAMjaffar napísal:Hral. S oldblivion patchom som to hral na sempron 2400+ > socket A, 1024RAM, radeon 9200 128MB/128bit 8)
1024*768 plynulo.