Caute potreboval by som poradit, ako mam naforamtovat HDD, ale memzsli cez OS ale cez BIOS, alebo tak nejak, jeden kamos to raz robil, viete ked porebujete preinstalovat win (mate vyrusi... ) a pri tom potrebujete vamazat C-cko na ktore potom ten win nainstalujete.
PS:neviem ci to je v dobrom fore, ak nie tak prosim o presun
PS2.: mam HDD 160GB = C:100GB (tu je teraz win) a D(respektive u mna E:): 60GB, na E-cku mam zalohu a to C-cko chcem sformatovat
PLS. pomozte
Format HDD. ako na to
Format HDD. ako na to
Intel i5-6600K, Noctua NH-D14, MSI Z170 TOMAHAWK, MSI GTX 1060 6GB, 2x8GB, Crucial MX300 275GB, Seagate 2TB, EVGA 750 GQ, Fractal Design Define R5, 30" HP LP3065, E-MU 0204 + Yamaha HS80M + Jamo SUB 210
pojdes do biosu a nastavis first boot devece na mechaniku
aby ti ako prve kuklo do mechaniky ci tam nie je nahodou nejaka plastova platnicka so zelenou vazelinou
restart a das tam cd s windowsom
vypise ti press any key to boot from cd rom, stisnes daco napr enter a riadis sa pokynami winu, potom sa dostanes ku sprave diskov a tam das format Ccka radsej full a NTFS FS. pokracujes v installe winu alebo potom resetnes(ked zacne kopirovat subory)
aby ti ako prve kuklo do mechaniky ci tam nie je nahodou nejaka plastova platnicka so zelenou vazelinou
restart a das tam cd s windowsom
vypise ti press any key to boot from cd rom, stisnes daco napr enter a riadis sa pokynami winu, potom sa dostanes ku sprave diskov a tam das format Ccka radsej full a NTFS FS. pokracujes v installe winu alebo potom resetnes(ked zacne kopirovat subory)