Windows XP nevidi na XP disk, why?
Windows XP nevidi na XP disk, why?
Moj disk - Win XP sp1 prof. FAT32 na jednej particii.
Kamaratov disk to iste.
obaja sme administratori a mame to pod heslom.
ked som doniesol k nemu moj disk, naslo mu ho ako novy hardware, spravne nainstalovalo, ale v prieskumniku ho proste nevidno ano v TC.
co s tym?
Kamaratov disk to iste.
obaja sme administratori a mame to pod heslom.
ked som doniesol k nemu moj disk, naslo mu ho ako novy hardware, spravne nainstalovalo, ale v prieskumniku ho proste nevidno ano v TC.
co s tym?
....start->settings->control panel->administrative tools->computer management-left mouse click
tam mas potom odrazku , ze disk management , tam si ten disk najdi , urcite tam bude a vytvor mu tam particiu a naformatuj cez toto urcite ti to pojde.....
tam mas potom odrazku , ze disk management , tam si ten disk najdi , urcite tam bude a vytvor mu tam particiu a naformatuj cez toto urcite ti to pojde.....
-=INTEL P4 2,8 @ 3,8 HT, VCC=1,725 V , ABIT IC7-G,Kingston 2*512 DDR 400 @ 435(2.5,7,3,3)=- Vodne chladenie(Home made),MSI 6600GT -==- Zdroj Enermax CG485W-==-HDD 2*200GB Seagate SATA RAID0+1*200GB Seagate SATA-==-DVD-=+RW Pioneer 108;Plextor 40*12*40==-SOUND GENIUS HOME THEATER SW5.1=--SMC BLUETOOTH ADAPTER=--Pinnacle PCTV Pro=-
CANON 400D + SIGMA 10-20mm + CANON 28-135mm IS
CANON 400D + SIGMA 10-20mm + CANON 28-135mm IS
hm
Keby to tak bolo, davno si to spravim aj sam s mmc mi uz nic neradte, v tom to nieje. Pisal som hore, ze v hardware je disk ok aj zapojeny je dobre aj vsetko je dobre, len ho nevidno.
V LINUXE ho vidno, teraz som to skusal.
V LINUXE ho vidno, teraz som to skusal.
hm
este sa mi nestalo, ze by nainstalovany hardware nemal priradene pismeno jednotky ci uz disk, cd rom, alebo usb kluc... pretoze windows je plug and play u teba sa to bezne stava, ze musis v mmc priradovat?:)
volal som teraz na technicku podporu windows a v podstate riesenie je take, ze ja ako admin som mal na disku nastavene take prava, ze sa na ne mohol pozriet len uzivatel s mojim kontom. (inac dobry tip na ochranu pc disku)
zrusil som prava na cely disk, ponechal som na prehliadanie a ukladanie len jeden adresar, ked dam disk do ineho pc, tak vidno disk, ale je tam len adresar C:\TEMP nic ine nevidno ( v dose vsak vidno vsetko )
volal som teraz na technicku podporu windows a v podstate riesenie je take, ze ja ako admin som mal na disku nastavene take prava, ze sa na ne mohol pozriet len uzivatel s mojim kontom. (inac dobry tip na ochranu pc disku)
zrusil som prava na cely disk, ponechal som na prehliadanie a ukladanie len jeden adresar, ked dam disk do ineho pc, tak vidno disk, ale je tam len adresar C:\TEMP nic ine nevidno ( v dose vsak vidno vsetko )
Re: hm
misoka napísal:....start->settings->control panel->administrative tools->computer management-left mouse click
k tomuto by som dodal len to, ze pri pouziti tej utility co tu uviedol misoka sa ti nestane s datami na particii s ktorou nerobis nic a mozes s tym pohodlne vytvarat a mazat particie a formatovat disk ...uz som s tym robil na niekolkych diskoch a je to velmi dobra utilita a bezproblemova...andynko napísal:AAAAANO a pridem o vsetky data, co mam na tom disku, fakt dik za paradnu radu ...
Mozem si cez PM vytvorit novy oddiel na mojom disku, ale to nema vyznam kvoli jednej operacii.
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
JasneDominik napísal:Mtex
tam nejde o pouzity filesystem ale nastavenie prav. FAT32 nema prava, NTFS ma prava.
takze ak si na svojom kompe nastavis na svojom NTFS disku ze ho nemoze vidiet nikto len uzivatel MTEX, tak ho mozes doniest niekde inde ale nebude viditelny, chapes?
Spoiler: ukázať