ROZDELENIE DISKU
ROZDELENIE DISKU
Mam disk s chybnymi sektormi a chcel by som ho rozdelit tak aby som mal dva disky a to jeden uplne v poriadku a druhy s chybnymi sektormi. Je to 20GB a rad by som to dal na 10Gb a 10GB. Idem ten disk teraz formatovat a instalovat na to windows XP ale neviem ako sa to robi tam mi prosim pomozte. Diky moc
Ja by som ten disk dal oskenovat s nejakym disk checkerom, ktory ukazuje aj mapu disku, aby si videl kde priblizne sa chybne sektory nachadzaju. Podla toho ho rozdel, nakolko je podla mna lepsie mat prvu particiu bez chybnych (tam nahod system) a druha bude na data.
Na samotne rozdelenie pouzi Partition Magic (ak mas), ak nemas, na 20GB uplne staci fdisk z DOSu.
Na samotne rozdelenie pouzi Partition Magic (ak mas), ak nemas, na 20GB uplne staci fdisk z DOSu.
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Mam mensiu otazku a nechcem zakladat novy topic.
Mam disk s C D a E castami, na C je system a na D a E su len data. Akym softom je mozne D a E zlucit dokopy na jeden disk, ale tak aby mi C ostalo neporusene??? O data mozem aj prist...
Vdaka
Mam disk s C D a E castami, na C je system a na D a E su len data. Akym softom je mozne D a E zlucit dokopy na jeden disk, ale tak aby mi C ostalo neporusene??? O data mozem aj prist...
Vdaka
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
budis: byt tebou by som skusil utilitu od vyrobcu disku alebo skusil preskenovat vo windowse (niekedy davno som mal tiez disk s chybnymi sektormi vo win98 a ten ich vedel vyradit)
--> Desktop: CPU: AMD Athlon II X4 645, MB: Gigabyte 970A-UD3, VGA: Asus HD5450 Silent, RAM: Corsair 4x4GB Vengeance, HDD: Samsung Spinpoint HD103SJ 1TB, PSU: Seasonic S12II-520W, skrinka: Fractal Design R3 Black Pearl, monitor: LG Flatron W2220P, Razer BlackWidow (nemá chybu), Behringer MS-40