Mam problem .
Po urcitom case ked som na PC mi zacne CPU fan nejak divno bzucat .
Zacalo sa to objavovat asi pred tyzdnom.
Nemam tam nejak vychilene lozisko alebo nieco tak ?
Lezie mi to na nervy , take nesistematicke bzucanie .
No zaujimave je ze to nerobi hned po starte PC ale az po nejakej dobe .
Mozno to robi ked sa zvysia otacky .
Aj by som si to vedel vyriesit mozno , lenze mam taky problem ze mam zaruku na cele PC v sharku a nemozem bednu otvarat.
( no uz som sa tam raz dostal cez predny panel , takym dost zaujimavym sposobom .
Vrciaci CPU chladic
Skusim to cez predny panel tam strcit vysavac .
Ale niesom si isty ci to bude tym lebo by to asi pred mesiacom vysavali ked som tam bol s takou dost zaujimavou vecou
( Rozmrazoval so maso na PC , teplota VGA klesla asi o 5 stupnov, a dosiahol som tak najvecsi OC co sa mi so stock chladicom podaril . Lenze to nejak blbo zvladol zdroj, a vyskratval . To mi povedali ked som tam prisiel uplatnit si zaruku. Este sa ma pytali ci sme nemali vypadok prudu ze vtedy sa to stava, ja ze ne tak sa len cudovali )
Ale niesom si isty ci to bude tym lebo by to asi pred mesiacom vysavali ked som tam bol s takou dost zaujimavou vecou
( Rozmrazoval so maso na PC , teplota VGA klesla asi o 5 stupnov, a dosiahol som tak najvecsi OC co sa mi so stock chladicom podaril . Lenze to nejak blbo zvladol zdroj, a vyskratval . To mi povedali ked som tam prisiel uplatnit si zaruku. Este sa ma pytali ci sme nemali vypadok prudu ze vtedy sa to stava, ja ze ne tak sa len cudovali )
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00