taktovanie intelE6600 na doske GigabyteDQ6

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
HaRoKiLLaH
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00

taktovanie intelE6600 na doske GigabyteDQ6

Príspevok od používateľa HaRoKiLLaH »

heeY vsetci sikovni ludkovia, ktori mate skusenosti s niecim takymto tu, tak pleaas podelte sa so mnou.,popripade little postupik ako ste to cele vychytavali, nejake tie zaujimave programky a tak :bravo:
a napr. taka vec este, ci bude stacit 1gb ramka,.a hlavne ci mam zacat s taktovanim procaku az ked kupim novy chladic(neviem ci Scythe1100Pninja, alebo ZALMAN9500, alebo nieco ine) a este ci nie je nejak extra komplikovanuo to tam potom namontovat, alebo prilepit,alebo co :? , ked tak nejaky tip na neskorsie chladenie celej BEDNE(vodne alebo vobecneviem ake).
poprip. mi mozte helpnut, pretoze som naposledy computer skladal sam asi pred 3mi rokm (a to vloastne aj tak nahov*nnno) takze ked ma cakaju pri skladani tohto stroja nejake zaakernosti,,,sem s nimi, v piatok je konecne den De.

zatim cus a dikes,.respect 2all 8)
sm_oOx^
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa sm_oOx^ »

hmm. na tvojom mieste by som sa porozhliadol tu po fore. na vsetky z tvojich otazok tu najdes odpovede. ci uz o taktovani c2d v sekcii procesory, o chladeni tak isto v prislusnej sekcii, softver detto... ;-)
HaRoKiLLaH
Nový používateľ
Nový používateľ

wime wime

no jasan, ze citam co mozem, mam postahovane kopy fayn infos,,.,.ale aj tak, mozno niekto chyti slinu a odpovi,.kto vii ?
a hlavne sa fajkt smrtelne vazne bojim, ze tomu nieco spravim, ved mi staci povedat iba coho sa mam vyvarovat a hotovo :D
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

- radsej 2GB RAM
a ten Scyte Ninja plus - budes ho potrebovat na dobre OC

komplikovane ? hmm neviem ako je to presne s tou Ninjou ale s Infinity + DQ6 je to o nervy :wink: ale da sa, hlavne treba mat dve prave ruky a chladnu hlavu (popripade dostatok H2O po ruke)

ohlade oc ? kukni ako radil smoox thready tu vo fóre v sekcii procesory
s pozdravom, crux.
HaRoKiLLaH
Nový používateľ
Nový používateľ

jooj, lenze teraz uz jaksi nie su korunky, takze najblizsi upgrade(chladenie, ramka) az tak za paar tyzdnov, aspon nech sa chlapec zatial zabehne :lamo:
No este ze stale citam co sa len daa,.,.inak by som to uz bol asi objednal(toho ninju),,,.lenze lapovanie mi moc nevonia(strach a hroza),,.tam myslim ze som nasou lepsiu alternativu a bude pokoj(snad),,,
momentalne u mna zvadzaju bitku tieto masinky :

http://www.tichepc.sk/produkt/Thermalri ... 1491.htmlt
http://www.tichepc.sk/produkt/Thermalta ... -1534.html

vase skusenosti???(nahradi to plnohodnotne chladic na cpu)

a ste som sa chcel opytat ako zabezpecim na mojej bedni co najlepsi prievan v bedni,,.hlavne nejaky ten ventilator do predu(nasavanie???),,tak s tohoto som uplne out :8O:

velky ThanX borci

Návrat na "Hardware všeobecne"