ICQ a virus
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
ICQ a virus
Prave som sadol za PC a z kamaratkineho ICQ cisla mi prisla sprava z adresou aby som si ju pozrel. Ked som nato tukol tak Kaspersky hned identifikoval trojskeho kona:
Mate podobne skusenosti? Mne osobne sa to este nestalo. Aby som nezabudol dotycna osoba mi nic neposlala, prislo to z jej cisla ale ona otom nevedela.
Mate podobne skusenosti? Mne osobne sa to este nestalo. Aby som nezabudol dotycna osoba mi nic neposlala, prislo to z jej cisla ale ona otom nevedela.
djk@k@du ! oNLy All
Ano, uz sa to stalo mojmu kamaratovi...len sa pripojil, poslal nezmyselny odkaz na ktory antivirus promptne zareagoval a potom sa odhlasil. Sam o tom ale nevedel, len sa potom cudoval ked mu ludia pisali ze ci mu ne*ebe.
Nech si dotycna slecna preskenuje PC antivirom a anti-spyware a nech si zmeni heslo na ICQ.
Nech si dotycna slecna preskenuje PC antivirom a anti-spyware a nech si zmeni heslo na ICQ.
stalo sa to aj mne, ale podla mojich ziteni to funguje tak ze na urcitom compe maju 2 uzivatelia rozne icq cislo a ked sa prihlasy jeden tak sa sprava automaticky posle z toho druheho a potom naopak.
zistil som tak ze kamaratka mi to kazdy den posielala, som to dlabal a asi po tretom dni jej volam ze nech si stym nieco spravim a ona ze vobec nieje doma ze je v skole a tam nema internet. a pritom bolo offline ale sprava dosla
zistil som tak ze kamaratka mi to kazdy den posielala, som to dlabal a asi po tretom dni jej volam ze nech si stym nieco spravim a ona ze vobec nieje doma ze je v skole a tam nema internet. a pritom bolo offline ale sprava dosla
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
postup, ako sa tej havede zbavit: http://www.viry.cz/go.php?p=viry&t=novinka&id=2500
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
no dobre uz to chytilo aj mna mate niekto na to program ktory ten cerv zmaze? nieco simple bo dnes som to snazil odstranit bitdefendreom aj Adwarom aj Spyware doctor aj search and destroy a nic proste nic ho nedokaze odstranit a uz ma to zacina stvat stravil som nad tym cely den keby som chytil toho uchyla co to sposobil tak zas sa niaky uchyl nudil
a este sa chcem vsetkym ospravedlnit ktorych som nakazil ja
prosim nieco poradte chcel som postupovat podla toho Killswitchovho odkazu ale nikde neviem zohnat The Avenger
Edit : sorry bol som slepy uz ten Avenger mam
a este sa chcem vsetkym ospravedlnit ktorych som nakazil ja
prosim nieco poradte chcel som postupovat podla toho Killswitchovho odkazu ale nikde neviem zohnat The Avenger
Edit : sorry bol som slepy uz ten Avenger mam
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel