Tete pravdepodobne odisiel zdroj a som ho chces vyskusat avsak skusal som ho na doske kde je 24 pinovy konektor, ak by bol dobry nesiel by tiez alebo ta koncovka moze byt 20pinova?
Ak ste ma pochopili tak pls poradte. diki
Mozte LOCK
- kemper18
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Mozte LOCK
Naposledy upravil/-a kemper18 v Ut 20. Mar, 2007, 21:19, upravené celkom 1 krát.
Kto do teba Ficom, ty donho rozumom
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Neviem ci si dobre necital moj prispevok, ale pisal som tam ze pozri manual ci doska pojde aj s 20pinovym zdrojom, pretoze nie vsetky dosky sa spustia ked nemaju 24pin zdroj. Tvoj problem moze byt prave tam a ak mas nejaky 300W no name zdroj tak nie je co riesit. On nemusi byt zly len to jednoducho nezvlada.
Existuju redukcie z 20 na 24 pin a naopak, niektorym doskam to nevadi, ale niektore tie 4 piny navyse potrebuju, kvoli napajaniu roznych srandiciek... ako pise vyssie, treba pozriet manual k doske, ci vyzaduje only 24pin konektor, alebo ci to pojde aj na 20 pinovom. Viem napr ze jedna doska, bola to naka asus, tusim 2 piny mala
(tusim +-12v), z ktorych sa napajala zvukovka... a kym nato typek prisiel, ze preco mu nejde len zvukovka, tak to naozaj "chvilku" trvalo.
(tusim +-12v), z ktorych sa napajala zvukovka... a kym nato typek prisiel, ze preco mu nejde len zvukovka, tak to naozaj "chvilku" trvalo.