magoo: skus si zapnut nejaku narocnejsiu hru a daj komprimovat nieco do raru
alebo
spusti si na primarnom monitore hru a na sekundarnom pusti detom/babke/frajerke HDTV
a uvidis co je to brzda
4jadra uz pod 7 k
- magoo
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Okt, 2005, 20:00
no sak vravim, ze by to chcelo viacej ramky .....myslim na vypocty resp. hry...... u nas v robote vypoctary maju 2 jadrove pentia a nemozu robit dostatocne presne vypocty koli tomu ze 32bitovy win nedokaze pracovat s viac ako 4GB pamete......este som nepocul zeby sa stazovali na pomalost diskov.......a pri hrach tak isto, natiahne hru z disku a je pokoj....ak je dostatok ramky samozrejme
.....ok jasne.... zipovanie a pod. ked je treba kopirovat a spracovavat naraz velke objemy dat...tak vtedy je disk ten najpomalsi,to je jasne......
.....ale tu je debata o 4jadrovych cpuckach a tie si myslim, ze ak budu mat dostatok operacnej pamete a dobre napisane aplikacie, tak budu jednoznacne velke plus.
.....ok jasne.... zipovanie a pod. ked je treba kopirovat a spracovavat naraz velke objemy dat...tak vtedy je disk ten najpomalsi,to je jasne......
.....ale tu je debata o 4jadrovych cpuckach a tie si myslim, ze ak budu mat dostatok operacnej pamete a dobre napisane aplikacie, tak budu jednoznacne velke plus.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
samozrejme mas, ale len sa mi zda ze to vsetci vidia tak aky by 2,4,8 cpu spasilo svet...
a pritom PC ma aj ine kompenenty...je uzasne core2 + 542 ram + integrovana grafika...
a dalsia vec, mozno 95% aplikacii je stale single...
a pritom moznost viac cpu je tu ako sa vravi odjakziva...
keby nejakym zazrakom nebolo core2 alebo X2 rovnako rychla ako single asi by vela ludi zaplakalo nad vysledkom ich 2 nasobneho vykonu, pretoze si to vacsina tak predstavuje...
ten kto to potrbuje to uz mal davno mat alebo to ma...
dosky pre 2cpu su tu uz davno...
a pritom PC ma aj ine kompenenty...je uzasne core2 + 542 ram + integrovana grafika...
a dalsia vec, mozno 95% aplikacii je stale single...
a pritom moznost viac cpu je tu ako sa vravi odjakziva...
keby nejakym zazrakom nebolo core2 alebo X2 rovnako rychla ako single asi by vela ludi zaplakalo nad vysledkom ich 2 nasobneho vykonu, pretoze si to vacsina tak predstavuje...
ten kto to potrbuje to uz mal davno mat alebo to ma...
dosky pre 2cpu su tu uz davno...
Spoiler: ukázať