takze hladam program na upravu hudby, moje poziadavky.
- odstranenie spevu so skladby
- rozkladanie skladby na stopy
- moznost vytvaranie efektov a nastrojov
- doplnanie flow hlasu
jednoducho soft kde sa da s hudbou spravit takmer vsetko
potesila by zlata stredna cesta medzi userfriendly a sirokou skalou moznosti.
vdaka za tip
Naj program na upravu hudby
Naj program na upravu hudby
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
Re: Naj program na upravu hudby
Technicky aj teoreticky nemozne. Spev neodstranis, jedine ze by si mal vsetky zdrojove zvuky a samply pesnicky. To ako keby si si dal namiesat v bare koktail, a potom by si povedal barmanovi, nech ti odtial "vycucne" vodku...misho napísal: - odstranenie spevu so skladby
Na upravu je dobry napr.:
Adobe Audition (predtym Cool Edit Pro)
SONY Sound Forge
a na tvorbu mozes skusit:
FL Studio
Takisto technicky nemozne. Z podobneho principu, ako oddelenie hlasu z nahravky. Pocitac nema ako zistit, co je v tej zmiesanine zvukov gitara a co klavir.misho napísal: - rozkladanie skladby na stopy
Ostatne tvoje poziadavky splna hociktory z kvalitnejsich softov, ako napisal Gudas.
Technicky aj teoreticky nemozne. Spev neodstranis, jedine ze by si mal vsetky zdrojove zvuky a samply pesnicky. To ako keby si si dal namiesat v bare koktail, a potom by si povedal barmanovi, nech ti odtial "vycucne" vodku...
FL Studio
toho barmana by som zabil keby to spravil
...videl som software, ktory proste prehral karaoke hudbu, jednoducho hlas tam nebol, takze to musi ist, urcite viem ze to nebola skladba nahrata bez spevu... stymi stopami som sa asi zle vyjadril,mal som na mysli to ze ked komponujem novu skladbu aby som to mal aspon na 8stop.
pocul som nieco o cubase od Steinbergu, co na to hovorite? poznate to?
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Co sa karaoke tyka, tak na toto existuju tzv. karaoke verzie pesniciek nahravane bez spevu, pripadne so stlmenym spevom.
Ak v normalnej pesnicke skusis obmedzit hlas (pasmo asi 100-5000Hz ci jak to je) tak vysledok nebude moc pocuvatelny. Vyskusaj si to ak neveris, ale jednoducho nieje mozne odobrat hlas z nahravky bez jej dobabrania, co sa aj na hlavu postavis.
Myslel som, ze to rozlozenie pesnicky do stop chces spravit podobne - rozseparovat pesnicku na jednotilve zuky, preto som ti napisal ze ani to neni mozne. Ale pokial potrebujes iba viacero stop na nahravane, tak to neni problem, obsahuju to vsetky lepsie softy na pracu s hudbou.
Cubase patri k najlepsim programom na hudbu, podobne ako napr. Fruity loops.
Ak v normalnej pesnicke skusis obmedzit hlas (pasmo asi 100-5000Hz ci jak to je) tak vysledok nebude moc pocuvatelny. Vyskusaj si to ak neveris, ale jednoducho nieje mozne odobrat hlas z nahravky bez jej dobabrania, co sa aj na hlavu postavis.
Myslel som, ze to rozlozenie pesnicky do stop chces spravit podobne - rozseparovat pesnicku na jednotilve zuky, preto som ti napisal ze ani to neni mozne. Ale pokial potrebujes iba viacero stop na nahravane, tak to neni problem, obsahuju to vsetky lepsie softy na pracu s hudbou.
Cubase patri k najlepsim programom na hudbu, podobne ako napr. Fruity loops.