sci-fi serial
Naozaj je najlepsi SG1 Neviem sa dockat dalsich dielov 10. serie. Skoda, ze uz konci 10 seriou
A este, podla mna je super Babylon5. Viac sa mi paci dokonca ako star trek
A este, podla mna je super Babylon5. Viac sa mi paci dokonca ako star trek
Naposledy upravil/-a LoPiO v Po 29. Jan, 2007, 19:23, upravené celkom 1 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... u nas sa o tom serialy moc nevie, ale skuste si pozriet pilot k HEROES ... kedze jednotlive casti na seba nadvazuju, neodporucam spoilovat a kazit si zazitok ... je to dost netypicky sci-fi ... zatial bezi len prva sezona, vlastne len minuly tyzden skoncila vianocna prestavka a uz som opat vrhnuty do deja
... galacticu som objavil az minuly rok v marci, ale potom som za tyzden dopozeral vsetky dovtedy zverejnene casti ... naozaj dobre spracovane a tesim sa na dalsie zauzlenie
... od malicka som skalnym StarTrek fanusikom, ale akosi sa prestali robit serialy a aj filmy, tak som velmi sklamany ... mal som kedysi vsetky casti ST:TNG, ST:DS9, ST:V aj ST:E ... ak som nahodou bol chory, tak som jednu sezonu za dva dni vypozeral
... SG:SG1 je kult ... hlavne Jack O'Neil aka McGyver aka Richard D. Anderson je ako stvoreny pre tu rolu ... skoda, ze ho to omrzelo a odisiel ... SG:Atlantis je tiez zaujimave
... galacticu som objavil az minuly rok v marci, ale potom som za tyzden dopozeral vsetky dovtedy zverejnene casti ... naozaj dobre spracovane a tesim sa na dalsie zauzlenie
... od malicka som skalnym StarTrek fanusikom, ale akosi sa prestali robit serialy a aj filmy, tak som velmi sklamany ... mal som kedysi vsetky casti ST:TNG, ST:DS9, ST:V aj ST:E ... ak som nahodou bol chory, tak som jednu sezonu za dva dni vypozeral
... SG:SG1 je kult ... hlavne Jack O'Neil aka McGyver aka Richard D. Anderson je ako stvoreny pre tu rolu ... skoda, ze ho to omrzelo a odisiel ... SG:Atlantis je tiez zaujimave
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
filmov bolo 6 ku babylonu 5. zobralo mi to trosku casu pozret secky 5 serie + filmy. myslim ze celkom dobre vyvazeny serial, skoncili ked uz nemali co povedat
stargate a star trek uz davno prisli o napad aspon podla mojho nazoru a su take nejake ako nasilu neviem proste.
a andromeda po vzhliadnuti zopar casti som mal pocit z e pozeram rozpravku, na scifi sa mi to vobec nepozdavalo, hlavne ked som tam videl sorba tak som mal pocit ze pozeram nejaku dramovu cast herculesa
na galacticu sa tesim ale musim si vyhradit stahovaci cas
stargate a star trek uz davno prisli o napad aspon podla mojho nazoru a su take nejake ako nasilu neviem proste.
a andromeda po vzhliadnuti zopar casti som mal pocit z e pozeram rozpravku, na scifi sa mi to vobec nepozdavalo, hlavne ked som tam videl sorba tak som mal pocit ze pozeram nejaku dramovu cast herculesa
na galacticu sa tesim ale musim si vyhradit stahovaci cas
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Njn, ja som taktiez dost zral Babylon 5, Galacticu, ST a SG1. Ale ST:DS9 moc ne, to bolo podla mna skor zvasty oblanele prostredim.
Ja si radsej vychutnam nejake to military do toho. Vesmirne fighty, survival, popripade aj vysadky a podobne. Mozno este nejake objavovanie ala ST:V/E.
A asi najlepsi z filmov B5 bol Third space. Mohol byt trosku rozsiahlejsie spracovany, ale dalo sa. A aj the legend of the rangers mal nieco do seba.
A trosku odveci, ale Red Dwarf FTW :o to je serial
Ja si radsej vychutnam nejake to military do toho. Vesmirne fighty, survival, popripade aj vysadky a podobne. Mozno este nejake objavovanie ala ST:V/E.
A asi najlepsi z filmov B5 bol Third space. Mohol byt trosku rozsiahlejsie spracovany, ale dalo sa. A aj the legend of the rangers mal nieco do seba.
A trosku odveci, ale Red Dwarf FTW :o to je serial
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
HEROES odporucam tiez...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
LoPiO -> ale altantis ma vraj pokracovat dalej
Inak u mna podobne - Babylon 5 + filmy, startrek TNG, Voyager + filmy.
Enterprise je tiez good, zo zaciatku kus taky nesmely rozbeh, ale ked sa tam zacali bit s Xindmi, tak tam boli paradne vesmirne boje.
Este cakam na TOS seriu startreku, kedysi to behalo na CT1, stary dobry Kirk
Inak u mna podobne - Babylon 5 + filmy, startrek TNG, Voyager + filmy.
Enterprise je tiez good, zo zaciatku kus taky nesmely rozbeh, ale ked sa tam zacali bit s Xindmi, tak tam boli paradne vesmirne boje.
Este cakam na TOS seriu startreku, kedysi to behalo na CT1, stary dobry Kirk
babylon 5 ... 5 serii + crusade + filmy (zeby 5?) + asi 10-15 knihjararak napísal:filmov bolo 6 ku babylonu 5. zobralo mi to trosku casu pozret secky 5 serie + filmy. myslim ze celkom dobre vyvazeny serial, skoncili ked uz nemali co povedat
teraz v produkcii "lost tales" ...
ak chcete webofku z prostredia babylonu 5 ... tak http://b5game.com/index.php
a ked uz sme pri tych sciFi serialoch ... co tak Red dwarf ?
lava, prava, lava, prava ...
JJ, red dwarf je super. Volaked som to pozeraval, taky ten anglicky humor ma nieco do seba :o
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64