7600GT PROBLeMY
7600GT PROBLeMY
Nazdar. Dnes som do svojho PC namontoval 7600GT. moj prvy problem bol, ze mi nenabehol system.teda mozno aj ano, ale monitor bol tmavy.Musel som ho off.preinstaloval som system. dal nove ovladace, nainstaloval FEAR a chvilku hral.Az po chvilke mi pc sam od seba off a uz som ho nenahodil. no k veci.Mam 350w zdroj,2200+ AGP. neviem preco strajkuje.
poradi niekto?
poradi niekto?
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Moze to byt aj tym zdrojom pokial je to nejaky neznackovy. Ja napriklad keD som kupil 7600 GT tak som spolu s grafikou kupoval novy zdroj, lebo som mal 350W Frontier. Stym 350w som ju ani nezapajal lebo som sa bal ze mi zhori zdroj. Teraz mam 400w dvoj vetvovy Fortron a vsetko ide bez problemov.
Spoiler: ukázať
Nazdar. Zas ja... Kupil novy zdroj. (400w forton-PFC activ)Preinstaloval system a vyzeralo to ok.Hry isly, testy tiez, do konca som to aj pretaktoval FSB z 130 na 150 co CPU zdvihlo z 1800 na 2020Mhz. Az pokial som nepustil video.Obrazovka ostala tmava. Nasiel som ovladace nvidia a zistil ze v control paneli boli stiahnute vsetky farby ostrost, sytost a pod... na minimum. Ako nahle som to zdvihol hore a dal potvrdit, monitor mi off. Musel som restart PC. Zistil som ze keD nieco-co kolvek zmenim v contr.paneli a potvrdim zmenu, tak mi off monitor.Uz som aj vymenil ovladace a neviem co tomu je....
Nazdar.No nemam dobre spravy.GK je na p.... Vybral som 7600 von a vratil 4200TI. Ta mi bez problemov ide.V contr.panely si nastavim co len chcem aj potvrdim a monitor mi ne off! dokonca aj sprievodca optimalizacie monitora funguje,co pri 7600gt nie.Tam mi pisalo,ze nedokaze optimalizovat clon,aby som si to zmenil.LENzE TOTO SA ZMENIt NIJAKO NEDALO.Idem ju reklamovat a hotovo!
sakra,vcera bol u kamarata s mojou 7600 a u neho to islo bez problemov.ALE on ma LCD napojeny na AVG.Tak som na to kuk u mna este raz.Zohnal som ovladace monitora a po chvili trapenie som zistil, ze na rozliseni 1600x1200 na 100HZ mi zacala grafika fungovat.Sice mam 21pal monitor ale nevadi.HURa pomyslel som si.Kvoli infekcii v pc som preinstaloval komplet system,nahodil tam vsetky ovladace a...
Nazdar. Mam kopec otazok a ziadne odpovede. Skusam tu grafiku na mojej zostave a prichadzam na to ze ta moja stara isla lepsie. 3D mark 2001 mi stara 4200TI urobi na 9100 bodov a nova 7600GT max na 13000 bodov. Nie je to malo? Nainstaloval som STALKERA a 4200TI ide ako gula bez trhov a sekov a na tych istych detailoch 7600GT trha seka a mrzne... Na 7600GT sa neda urobit sprievodca optimalizacie monitora. Mam belineu 10 80 10, 21". Moze to byt tym monitorom? Alebo to je proste kartou? Alebo zla zostava? U kamarata som ju skusal(7600ku) v podobnej zostave(trochu lepsej) a islo to u neho bez problemov. Ale on nema CRT monitor ale LCD. Moze to byt aj tym??? PROSiM PORADTE...
Nazdar chlopy. Mrzi ma ze tu trpim monológom. Ti ktori chceli pomoct Dakujem. Moj problem som vyriesil a uz mi to ide bez problemov. Som nad mieru spokojny a bez reklamacie a bez kupi noveho monitora. A bola to taka malickost.... Ak bude mat niekto podobny problem, DAJTE VEDIEt. Ak mozem pomozem.
\:D/
\:D/
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"
No uz som sa bal, ze sa ani nikto neopyta ako u ceskych kolegov. Moja karta ma 3 vystupy. AVG, DVI a TV. Ja som pchal logicky monitor do AVG. To bola chyba. Kupil som redukciu z DVI na AVG, zapojil do toho monitor a ide to bez problemov. Vsetky ovladace spolupracuju, Vsetko je ok. AVG vystup urcite funguje, lebo ten som skusal na LCDcku. Akurat ten moj monitor to nechcel zobrat. Rozpraval som s jednym chalanom a ten mal podobny problem, ale na 6600gt. Lenze on mal 2xDVI, ziaden AVG. Jemu to tiez v jednom neslo a v druhom bez problemov. A LCD islo bez problemov vsade... Takze tolko.
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"