serie C2D, su horsie a lepsie ?
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Rozmyslal som ze by sa mohla aj tu zalozit taka diskusia.
Pisalo by sa tam aky to je procesor, ake ma presne seeiove oznacenie L6xx A,B,F. A aky maximalny stailny takt a ake chladenie+ teploty.
Pisalo by sa tam aky to je procesor, ake ma presne seeiove oznacenie L6xx A,B,F. A aky maximalny stailny takt a ake chladenie+ teploty.
ASUS N55SF- S1262u: CPU: Intel® Core™ i7 2670QM, CHIPSET: Intel® HM65 Express Chipset, RAM: 6GB DDR3 1333 MHz, DISPLEJ: 15.6" 16:9 Full HD (1920x1080), VGA: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM, HDD: 750GB 5400rpm
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
..dajte mi 1066Mhz Ramky a ja to skusimGudas napísal:kajo873: dik. skoda ze tam nikto nema E6300 B "batch", bolo by asi zaujimave aj ten B nejaky otestovat ale vsetky za rovnakych podmienok, potom by sa ukazalo, ci to ma/nema vplyv.
..taketo veci by chcelo skusit na rovnakej doske s rovnakymi pamatami.. asi je trochu sci-fi zorganizovat VELKE OC STRETKO s tunajsimi usermi...ludia by dotiahli svoje stroje...a haluz by bola na svete...OC vsade kde sa clovek pozrie...kajo873 napísal:Rozmyslal som ze by sa mohla aj tu zalozit taka diskusia.
tak som si zafantaziroval trochu, nebite ma
Naposledy upravil/-a agrashi v Ne 25. Mar, 2007, 15:12, upravené celkom 1 krát.
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
jj presne...ostatne komponenty by museli byt rovnake...Gudas napísal:To by bolo pekne ale vypovedna hodnota imho velmi mala. Nie kazdy totiz ma prostriedky/komponenty na dosiahnutie max. taktu, a keDze tu ide asi hlavne o to (rozdiely v max. taktoch roznych verzii), musel by to vsetko testovat jeden clovek na jednej platforme.
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36446
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=132802
Malo by to byt prave to "menej zrave" jadro.
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=132802
Malo by to byt prave to "menej zrave" jadro.
pri necinnosti maju tie novsie mensiu spotrebu.agrashi napísal: model SL9SAmodel SL9TAThese parts have Extended Halt (C1E) power of 22W.este ma jedna vec zaujala a to to, ze SL9SA ma vacsi interval Voltov od 0.850-1.3525V a SL9TA iba 1.225V-1.325V... aky je v tomto rozdiel?These parts have Extended Halt (C1E) power of 12W.
crux2005 napísal:znamena to, ze seria SL9TA nema zapnutu termalnu diódu ...
1.225V-1.325V -> je lepsie nakolko je vacsia pravdepodobnost chytit dobry kusok - nizsie napatie pri rovnakej frek. dava dobry predpoklad pre vyssi OC
To akoze procesor. ktory ma mensie rozmedzie napatia, ide lepsie taktnut???? Nie nahodou ten procesor, ktory ma vacsie rozmedzie napati????
Spoiler: ukázať