len preco to 3mb utilitky vedia lepsie ako ich 30mb monstra ?crux2005 napísal:dovod preco sa obidvaja vyrobcovia GPU´s tak rozhodli bolo aby ukazali co je AF, AA a aby ich zacali pouzivat aj obicajni ludia -> potom zakonite kupovali silenjsie graficke karty a castejsie ...
strategia je jasne, ani mne sa az tak nepaci novy CP od nVidie, ale zase nie je to ake zle a aspon, ze na nom pracuju ...
ati tray vs ati catalyst ??
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
konkretne mozno ani nic ale uz len ked porovnas velkosti, a v tych utilitch ide nastvit vzdy viac ako v org cpl, mi netvrd ze nie ...
prinajhorsom davno predtym nez to vide oficialne aj do cpl...
ale je zase pravda ze tie utilitky nie su pre vsetchych...
prinajhorsom davno predtym nez to vide oficialne aj do cpl...
ale je zase pravda ze tie utilitky nie su pre vsetchych...
Spoiler: ukázať
netvrdim, ze nie ...
- ano, velkost oficialnych CP je vacsia ako podobnych utilit -> ale staci sa pozriet na to co vsetko maju po grafickej stranke a hneD vies co potrebuje MB ...
- neviem presnu velkost nV CP, velkost ATi CCC mi je znama -> tazko ich medzi sebou porovnat ale ATi CCC bude asi vacsi, co ale nie je prekvapenie, ma ovela viac veci integrovanych po grafickej stranke
- aj to je pravda, ze utilitami vies viac veci nastavit ako v oficialnych CP -> to je ale od vyrobcov cielene tak spravene, nakolko su tieto CP pre siroke masy ludi. Vacsinu nastaveni ale aj tak nerozumenju ...
- ano, velkost oficialnych CP je vacsia ako podobnych utilit -> ale staci sa pozriet na to co vsetko maju po grafickej stranke a hneD vies co potrebuje MB ...
- neviem presnu velkost nV CP, velkost ATi CCC mi je znama -> tazko ich medzi sebou porovnat ale ATi CCC bude asi vacsi, co ale nie je prekvapenie, ma ovela viac veci integrovanych po grafickej stranke
- aj to je pravda, ze utilitami vies viac veci nastavit ako v oficialnych CP -> to je ale od vyrobcov cielene tak spravene, nakolko su tieto CP pre siroke masy ludi. Vacsinu nastaveni ale aj tak nerozumenju ...
s pozdravom, crux.