micrro: myslis predat toho bartona? KeD tak divne chodi co ja viem zobral by si ho?
To napatie som nemeral nemam na to odvahu ale keD tam ide ten starsi vpohode taktovat tak asi problem v napajani nebude.
Ktory program vlastne najpresnejsie mera napatie? CpuZ mam napatie 1.65V a v speedfane mam 1,66V.
Poskodene jadro?? (AMD XP barton)
Kup si aceton C-6000, stetec s co najjemnesimi stetinami. Tak cm az 2 sirka. Tie stetiny aby boli prirodne, nie umelohmotne a normalne ho v tom acetone vykup. Predtym, ale daj dole tie cierne gumicky (ziletkou), lebo by sa ti rozpustili. Tie potom prilepis naspat, bud obojstrannou paskou, alebo chemoprenom. S tym stetcom, ked budes mat cpu v acetone poriadne vycisti vsetky piny, lasercuty a hlavne tych "chrobacikov". Vymachaj ho 2x, najprv najvacsi bordel a potom, este raz v cistom C-6000. O procak sa nemusis, bat nic sa mu nestane. Potom ho nechaj poriadne vyschnut, Vcore 1,65V, ostatne default. Mimochodom, z ktoreho rozteka sa ten kustik ulomil? Ak by to bol kustik cashe dal by sa z neho v najhorsom spravit funkcny Athlon/256. Cash je pri pohlade na tu ciernu neznicitelnu nalepku AMD rovno nad nou. Snad som sa jasne vyjadril.
Edit: Pastu pouzi bielu nevodivu. Decentne mnozstvo.
Edit: Pastu pouzi bielu nevodivu. Decentne mnozstvo.
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Ked je jadro vodorovne(dlhsia strana jadra je vodorovne) tak sa mi ulomilo v pravom hornom a v lavom dolnom rohu.ALe to je len minimalne tak skrknute len. Teraz ho ma kamarat a skusa ho neviem kedy ho donese potom uvidim co mi povie.
ASUS N55SF- S1262u: CPU: Intel® Core™ i7 2670QM, CHIPSET: Intel® HM65 Express Chipset, RAM: 6GB DDR3 1333 MHz, DISPLEJ: 15.6" 16:9 Full HD (1920x1080), VGA: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM, HDD: 750GB 5400rpm