idi do biosu a nastav naj sa ten disk chova ako pata. nepoviem ti presne ktora polozka to je, ale je tam! citaj a mysli a urcite to najdes.
(slovencina moja neopustaj ma )
instalacia WinXP a neexistujuci disk
Trosku mimo... Doska MSI K9N Ultra 2F + IBM Hitachi 320GB SataII. Instalacia sa vzdy sekne na nejakom mieste. Dokocna pri opatovnom kontrolovani particii cez instalacnu utilitu niekedy nenajde ziadnu part. Ked to cele vypnem, spustim znovu, vsetko pekne najde, formatne a instaluje win (kopiruje na disk, to mam overene) a opat v urcitej (zakazdym inej) chvili sa to stopne.
Zatial podniknute kroky: disk som si skusal vo svojom compe, format, kopirovanie a pod. nevykazoval ziadny problem. Bohuzial iba 10-15min, dlhsie som nemal cas.
Zatial podniknute kroky: disk som si skusal vo svojom compe, format, kopirovanie a pod. nevykazoval ziadny problem. Bohuzial iba 10-15min, dlhsie som nemal cas.
sentimentálna spomienka - valid cpu
sprav presne toto ako ti radi kamo, a tu disketu pogoogluj daj si tam usb floppy mechaniku a maskoba napísal:V biose som vsetko ponastavoval.
Kamarat mi vravel, ze XPcko pri instalacii nevie rozpoznat ten SATA disk a preto treba na zaciatku stlacit F6 (dodatocna instalacia SCSI driverov). Ale ono si to vypyta floppy s drivermi, pricom notebook floppy nema. Tak instalaciu zastavi.
1, Athlon 2000+
2, DELL Latitude C500
3, DELL Inspiron 1501
2, DELL Latitude C500
3, DELL Inspiron 1501
- WickermanX
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 15. Okt, 2004, 14:00
nb a sata hdd
ozaj ti staci iba vypnut jednu polozku v biose nepamatam si uz aku bolo tam sata ..... tento problem som riesil na vsetkych nb HP a naposledy na nx7400, disketu vobec nebudes potrebovat. ked tak nad tym rozmyslam tak saci vypnut native sata ci tak nejak... a pofici to
AMD A64 3700+@2640 - 11x240/1200/1,45v , Prime Cooller Cu 12cm fan, ABIT KN8 ULTRA, Zdroj Fortron 400W, 2x512mb DDR 500 A-data vitesta Dual, Maxtor 250GB 7200rpm 16Mb cache, VGA Leadtek 7900GT@565/800 PCX , DVD-RW LG 4167, SB Audigy19" LCD Philips 190s7************ nb dell x300