nepisal som ze ty klames, ale ze neverim tym vysledkok ...AmOK napísal:@ crux2005:
Verit nemusi, mozeme sa stavit, trebars o basu sampusu, alebo flasu dobrej whiskey, ze tie casy sedia.. bud spravim screen, alebo sem posli nejakeho kamosa z fora. Ked uz mienis robit zo mna klamara!
BTW. logika toho klamstva mi nejako unika, ja mu predsa radim Cl2 a naco by som tu uvadzal horsie vysledky???
zazil som uz 100x taku vec, ze mi chlapik tvrdil nieco a nakoniec zistil, ze on spravil nejaku chybu a tie vysledky nie su spravne.
Xenon napísal:Uz som ich kupil su super. Rozdiel je obrovsky. Idem na CL 2,5 pri 400MHZ. Idu aj viac ale staci mi to. A je velky rozdiel medzi 1T a 2T???
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 688253&p=2**Command Per Clock** : (CPC) moznosti nastavenia: Auto, Enable(1T), Disable(2T) nazyvane tiez Command rate. 1T pre vykon. 2T pre stabilitu ak sa vyuziva 4x512MB Ram. (Tip: preto radsej kupit 2x1024MB RAM) Command rate ma velky vplyv na priepustnost. (rozdiel medzi 1T a 2T je ~15%, v aplikaciach to vsak menej citit ~2%)