Nexel som ho pripominat, ved kto chce si klikne. Ono je to fakt dost huste. Som si to video pozeral viac krat. Vidiet tvare tych ludi, poziarnikov, vodicov, atd.. urcite tusiacich ze cela tato evakuacia je len tak, proste ze "zachranujeme". Aj tak casom vsetci umreli Chcel som, nech to este viac umocni atmosferu ktoru Stalker tak ci tak ma.
ako neviem preco ale hned na zaciatku ten typek za mrezami mi neda quest , vlastne da lebo v PDA mi blika ale neviem otvorit tie pancierove dvere , poradte pls
musis prijat misiu od neho a potom budes pocut zvuk jak sa ti otvoria dvere a povie ti ze good hunting stalker:) a mozes ist.....proste s nim treba pokecat cez F....a pytat si misiu a prijat ju...
Fallout je proste Fallout a Stalker je Stalker, nepoznam k ani jednej z tychto dvoch hier taku ktora by im bola podobna a dosahovala kvalit tychto dvoch zmienenych.Ked sa od hry vela ocakava je to najhorsie. Teraz je to tak isto ako pred par rokmi s Doomom 3 ocakavali sa od tej hry obrovske zazraky co sa nestalo tak boli hraci nastvani atd a po par mesiacoch ked si hru nainstalovali a zabudli na ten humbuk okolo nej ich zacala naramne bavit.
Ja som zo Stalkera neocakaval az taku pecku popravde ma tento projekt zacal zaujimat az ku konci pred par tyzdnami a hral som a som nadseny, vsetko v hre do seba krasne zapada do jedneho plnohnodtneho celku a k nicomu zatial nemam take namietky ktore by nejako stali za rec
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Tak ja som z toho stalkera neskutocne sklamany. Po dvoch dnoch som ho odinstaloval. Ani necakam ze ho niekedy este nainstalujem. Akoze na taky Farcry alebo Oblivion sa netaha teda vobec. A reklamy bolo okolo neho asi najviac a natahovali vydanie ako zaba gumu v trenkach...
Proste ma ta hra nezaujala...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
jergus napísal:Tak ja som z toho stalkera neskutocne sklamany. Po dvoch dnoch som ho odinstaloval. Ani necakam ze ho niekedy este nainstalujem. Akoze na taky Farcry alebo Oblivion sa netaha teda vobec. A reklamy bolo okolo neho asi najviac a natahovali vydanie ako zaba gumu v trenkach...
Proste ma ta hra nezaujala...
Neviem co tu pleties do toho Oblivion, ved to je ciste RPG ! . Nie kazdemu sa STALKER paci ale takto ho zhadzovat ako keby to bol cisty Budget hra je trochu nemiestne. Mna tiez uplne nebavil od zaciatku ale po 2-3 hodinach hrania ma pohltil celkom. Jedine VELKE minus hry je absencia vozoveho parku. To debilne behanie tu a tam ma fakt se*e !
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...