LAN
LAN
Potrebujem poradit .. Potrebujem zistit vsetkych uzivatelov ktory su na LANKE .. V routri mi ukaze DHCP serverom pridelene IP adresy.. Ale ty co maju manualne niektorych mi najde cez program lanview ale nie vsetkych .. Podadte daco kde mi najde vsetkych aj tych co maju napr. nejaky firewall ..Ja na syslogu vidim ip a porty ale chcem vediet aj nazvy pocitacov .. DAKUJEM VELMI PEKNE !!!
Re: LAN
1) vsetkych aktivnych zistis napriklad tak, ze budes sledovat pakety ktore ti tam lietaju, a z nich vyberat MAC adresy (pripadne IP, ako chces)Luu napísal:Potrebujem poradit .. Potrebujem zistit vsetkych uzivatelov ktory su na LANKE .. V routri mi ukaze DHCP serverom pridelene IP adresy.. Ale ty co maju manualne niektorych mi najde cez program lanview ale nie vsetkych .. Podadte daco kde mi najde vsetkych aj tych co maju napr. nejaky firewall ..Ja na syslogu vidim ip a porty ale chcem vediet aj nazvy pocitacov .. DAKUJEM VELMI PEKNE !!!
2) z IP/MAC adresy neviem jednoznacne ziskat meno pocitaca, pokial ma vhodne nakonfigurovany firewall (ale rad sa priucim)
3) namiesto netView skus pouzit IPScan
lava, prava, lava, prava ...