taakze mensi update mojho vodniku... menil som radiator, bolo uz
na case, lebo by sa mi asi sam rozpadol v bedni
..
ku kazdemu obrazku strucny popis...
hadice su uz krastne hrdzave, haluzna to cervena farba z radiatora, uz som rad ze pojde prec..
blok pred cistenim a dodatocnym lestenim, uz odstranene teplotne cidlo... blok bruseny jemnym brusnym papierom 800-1500?
lesk pred poniklovanim. k tejto fotke sa este vratim... jedna strana plexiskla mierne odbrusena, zavadzal regulatoru na MB
vidite dobre, v bloku bola diera, musel som ju zaletovat nad sporakom
..
stary radiator, hajzlicek.. z kompresoroveho chladenia limonady .. imho nebol urceny na vodu, ta tam nakoniec ani nebola, pretoze by nevydrzal tyzden, mal som tam chladiacu kvapalinu zo zvaracky, taka nejaka gebuzina, nevhodna na plasty, nici ich- vysusuje... aspon to uz viem
zabudol som podotknut ze kvapalina bola priehladna, bezfarebna.. bola to sranda vsetko ocistit, teda blok a cerpadlo(hadice, radiator nove)
"mierne" znecisteny blok.. chladil v tom stave cca 2-3 mesiace, neviem odhadnut..
aani plexi neostalo ciste.. na spojenie bloku a plexi som pouzil silikon, lepsie ako tesnenie, len sa to tazsie rozobera.
poniklovany blok, kompletne vycisteny, nalepene teplotne cidlo, ..zrkadlo
uz ked som to mal rozobrane tak preco nepridat nejake to svetielko? ledka zo zapalovaca, v mojich koncinach sa vysokosvietiva zelena LEDka tazko zhana, hlavne v stankoch
tesim sa na vase otazky, zdrby, postrehy..
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..