Zdroj Corsair 520 Watt HXEU
Ano samozrejme som rozpraval o mojom predaji. Niekto aj mne minule pisal komu som radil ale nekupoval odo mna ze ho zapojil a po par dnoch odisiel...moze byt vyrobna vada .
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- AstrAk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Nov, 2006, 02:00
No ja mam tento zdroj zhruba tyzden a skusenosti su zatial velmi dobre. Ja naozaj velmi tichy, noctua S12-1200 na 12V ho prehuci na 5V uz nic nepocujem takze uz nerozoznam co huci viac. Balenie je myslim adekvatne triede a cene ale tak kazda malickost potesi. Uz na prve ochytanie je jasne co je to zac. Flexo aj modularna kabelaz je super vyhoda. Ja osobne som prechadzal z eurocase 300W na tento a to sa ani nepatri porovnavat...
To Andydul: V skutocnosti nema tri vetvy ale len dve http://www.hardwaresecrets.com/article/371/7
To Andydul: V skutocnosti nema tri vetvy ale len dve http://www.hardwaresecrets.com/article/371/7
||MB: Gigabyte P35C-DS3R ||CPU: C2D E6550 @ 3,2 Ghz + TT V1 ||DDR2 2x 2GB OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition || ||GPU: EVGA GTX 460 SC edition ||Case: Thermaltake Tsunami VA 3000 BWA, Noctua NF-S12-1200 ||PSU: Corsair HX520 EU||
||HDDs: 2xHitachi 160Gb - RAID 0, Seagate 7200.10 320 Gb ||DVD: Samsung SH-S203B||
||HDDs: 2xHitachi 160Gb - RAID 0, Seagate 7200.10 320 Gb ||DVD: Samsung SH-S203B||
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
AstrAk:
ze ma len dve 12V vetvy ma uz ani neprekvapuje...
Pekny test v tom linku, snaD sa ostatni kupychtivi poucia...
Najprv sa dozvieme, ze zdroje Corsair vlastne vyraba Seasonic, potom, ze vyrobca zavadza nepravdivymi oznaceniami o pocte 12V vetiev (presne ako Seasonic so svojou nefunkcnou ochranou)...
Nakoniec sa mozno dozvieme, ze su pouzite komponenty zo zdrojov Eurocase atD.
Je mi uz naozaj zle z toho, ako beztrestne vyrobcovia klamu svojich platiacich zakaznikov. Kam az zajdu so svojimi klamstvami?
ze ma len dve 12V vetvy ma uz ani neprekvapuje...
Pekny test v tom linku, snaD sa ostatni kupychtivi poucia...
Najprv sa dozvieme, ze zdroje Corsair vlastne vyraba Seasonic, potom, ze vyrobca zavadza nepravdivymi oznaceniami o pocte 12V vetiev (presne ako Seasonic so svojou nefunkcnou ochranou)...
Nakoniec sa mozno dozvieme, ze su pouzite komponenty zo zdrojov Eurocase atD.
Je mi uz naozaj zle z toho, ako beztrestne vyrobcovia klamu svojich platiacich zakaznikov. Kam az zajdu so svojimi klamstvami?
Spoiler: ukázať
nechcem prilievat olej do ohna ale tiez si myslim ze vyrobcovia si uz pomaly robia co chcu pri specifikaci vyrobkov, cest vynimkam. tiez mam objednany tento zdroj,uz predtym som cital tu recenziu. takzo povedat ci autor recenzie nieco prehliadol alebo sa tomu nedokanale rozumie alebo je to zo strany corsair len prihrievanie polievocky. to moze povedat len niekto kto sa tomu perfektne rozumie a uvidi to na vlastne oci.
- AstrAk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Nov, 2006, 02:00
Bezohladu nato co je v tej recenzii napisane ako aj ostatni tak aj oni konstatuju ze ten zdroj je spickovy. Na tom 620kovom modeli dokonca robehali v Computeri Quad core + 8800GTX SLi. Ale tiez sa mi nepaci ze na zdroji ktory kostuje 4,5k su napisane nepravdive informacie, pretoze predpokladam ze taky zdroj si kazdy clovek nekupi... Ked su take bludy popisane po noname zdrojoch alebo Eurocasoch tak to clovek prehltne. Co sa tyka manualu tiez by sa chlapci mohli trosicku zlepsit lebo podla mna by jeden graficek s ucinnostou neuskodil... Ale zase to berem tak ze je to ich prvy pocin a nic nemoze byt uplne dokonale
||MB: Gigabyte P35C-DS3R ||CPU: C2D E6550 @ 3,2 Ghz + TT V1 ||DDR2 2x 2GB OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition || ||GPU: EVGA GTX 460 SC edition ||Case: Thermaltake Tsunami VA 3000 BWA, Noctua NF-S12-1200 ||PSU: Corsair HX520 EU||
konecne som sa dockal aj ja. uz sa budem len opakovat po ostatnych ale modularne kable su vyborne potiahnute cienrym plastom az po okraj konektorov. tichost eno nuno. prechod z eurocasu na tento zdroj je asi ako prechod zo starych skodoviek do novych lexusov. navyse rulezna nalepka, nic krajsie som este nevidel.este ho skusim dostat do zataze ale s mojou zostavou ho sotva zahrejem.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
No tak aby som pridal trosku kritiky...
Zdroj od novoty pri kazdom starte vydava zvuk elektrostatickych vybojov, niekedy len asi 2 sekundy po starte, inokedy aj 5 minut.
Neviem identifikovat, co ten zvuk sposobuje. Po zahriati prestane, je to ale velmi rusive, pocut to pomerne zretelne v celej izbe. Ak to neprestane do konca mesiaca, pojde sa reklamovat. Ani sa necudujem, keD je to vyrobok Seasonicu.
Celkom iste ma zasa budete chciet kamenovat, ze Seasonic a Corsair su skvele zdroje... Zaiste, ale zeby to bola len nahoda, porucha na oboch zdrojoch od novoty?
Zdroj od novoty pri kazdom starte vydava zvuk elektrostatickych vybojov, niekedy len asi 2 sekundy po starte, inokedy aj 5 minut.
Neviem identifikovat, co ten zvuk sposobuje. Po zahriati prestane, je to ale velmi rusive, pocut to pomerne zretelne v celej izbe. Ak to neprestane do konca mesiaca, pojde sa reklamovat. Ani sa necudujem, keD je to vyrobok Seasonicu.
Celkom iste ma zasa budete chciet kamenovat, ze Seasonic a Corsair su skvele zdroje... Zaiste, ale zeby to bola len nahoda, porucha na oboch zdrojoch od novoty?
Spoiler: ukázať
@dexman:ako je hlucny?pocujes PFC?mne ked sa prepne VGA do 3D tak sa spsusti take pistanie,vyssi zvuk,pripisujem to PFC...vybral som cele vnutro pc na stol aby som zistil co u mna este huci,ostal uz len zdroj,v2D bez zataze je tichy,ale ako sa zatazi ide z neho(PFC)pistanie...mal som moznost pocut seasonic a je urcite tichsi,neviem ale ci ma PFC, v spec.to je...mozte niekto hodit post ci na Vasom seasonicu al. corsairi je pocut PFC?napiste aj ci mate kartu s pridavnym napajanim,je mozne, aspon u mna(X800GTO bez napajania),ze karty ktore si potiahnu stavu rovno zo zdroja a nezatazuju dosku,tento problem nemaju...
pripadne co moze sposobovat to pistanie?kolega co opravuje zdroje si mysli ze je nieco povolene...
este mam problem zo sata kabelazou,myslim ze toto napajanie je odflaknute,vypadava....
pripadne co moze sposobovat to pistanie?kolega co opravuje zdroje si mysli ze je nieco povolene...
este mam problem zo sata kabelazou,myslim ze toto napajanie je odflaknute,vypadava....
ten moj je v podstate nehlucny. pocujem ho len keD len k nemu prilozim ucho. s tym pistanim som sa este nestretol. na tvojom mieste by som reklamoval. grafu mam s pridavnym napajanim. inak mohol by byt problem v tom, ak mas dosku 20+4. novsie zdroje,24 + 4 / 8, maju problem trochu s napajanim takychto dosiek, keD su primarne stavane pre najnovsie specifikacie. ale skor by som to videl na zavadu v zdroji.
cim kontrolujes prosim ta tu teplotu???.. Speedfan mi ukazuje nezavisle napevno 127, co je asi blbost... Everest mi vobec nechce pisat teplotu zdroja... dikydexman napísal:tak pridam nejake nove poznatky. tym ze fan na zdroji toci tak malo tak je zdroj dost teply. vzadu z neho vychadza minumum vzduchu. dosledkom toho mi teplota na procaku stupla o 3 °C v klude, ale kvoli tej tichosti mi to nejak nevadi. asi budem musiet zainvestovat do lepsej odventranej skrinky.
no a k teme... je nepocutelny, kvalitny, perfektna kabelaz
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
2 palee : teplotu na zdroji softwarovo asi nezistis. ja som pisal o teplote cpu, ktora stupla v dosledku tepleho zdroja a malych otacok jeho ventilatora. ani to neries, nie je to velmi podstatne. vsetky zdroje seasonic su teplejsie, ale nic im to neubera na vykone alebo spolahlivosti. je to tym, ze su pouzite odolnejsie suciastky nez pri inych zdrojoch. mna by skor potesil konektor na monitorovanie otacok ako to ma enermax u liberty zdrojoch.
hejhej, vidim... nejak som to rychlo cital ... len som mal davno nejaky shit Fortron 300W a tam mi ukazoval teplotu aj Everest aj Speedfan, tak som myslel, ze by to slo aj tu... ale dikydexman napísal:2 palee : teplotu na zdroji softwarovo asi nezistis. ja som pisal o teplote cpu, ktora stupla v dosledku tepleho zdroja a malych otacok jeho ventilatora. ani to neries, nie je to velmi podstatne. vsetky zdroje seasonic su teplejsie, ale nic im to neubera na vykone alebo spolahlivosti. je to tym, ze su pouzite odolnejsie suciastky nez pri inych zdrojoch. mna by skor potesil konektor na monitorovanie otacok ako to ma enermax u liberty zdrojoch.
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260