mam vazny problem s PC v podpise a neviem co je pricinou toho vsetkeho. Priznaky su oblubeny blue screen, mrznutie systemu, windows nabieha asi minutu ked chcem vypnut win tak sa vypne po druhom stalceni vypnut, zvuk v hre ide 10-20 sekund normalne potom ticho 10-20 sekund a potom zacne sekat na 10 sekund a to sa opakuje (vtedy seka cely system), udaje z CPU-Z ver. 1.39 CPU bezi na nasobicke 6. 1600MHz (C2D 6400) kolisajuce napatie od 1.144 do 1.201 niekedy nasobicka vyskoci na 8 ale to malokedy,vsetko je na default hodnotach nic nieje pretaktovane. Skusal som nastavit napatie a nasobicku v biose rucne no CPU-Z ukazuje tie iste hodnoty aj asus utility (SiSoft sandra ukazuje spravny takt a napatie Vcore 1.325V) Skusal som wcpuid 3.10 ale okamzite sposobi blue screen, bios je novy ver. 1101. windows som instaloval 2 krat po sebe aj zo SP2 nic sa nevyriesilo. Niekedy PC zamrze a neda sa ani resetnut pomoze len brutalne vypnutie zo siete potom sa hned neda zapnut az ked ho znova odpojim od el.siete po chvili nabehne
screen z CPU-Z
http://www.directupload.net/file/d/1033 ... wt_jpg.htm
prosim poradte co to moze sposobovat. este som sa s takymy rozsiahlymi problemami nestretol tak som v koncoch