Windows XP 32bit
Windows Vista 32bit
Windows Vista 64bit
zial nHancer nefunguje zatial s tymto ovladacom
- podporovane su skoro vsetky karty, alebo treba upravit inf
ovladac je z 12.4.07
ForceWare 165.01 Beta Windows XP 32bit/Vista 32/64bit
ForceWare 165.01 Beta Windows XP 32bit/Vista 32/64bit
s pozdravom, crux.
Co nato rikate?Je to pravda?Ovsem pøinasime skvìlou zpravu pro vsechny uzivatele karet GeForce 8xxx. NVIDIA oficialnì vypusti nove ovladace s velmi vysokym znacenim (pravdìpodobnì 16x.xx) a aktivuje zde druhou MUL jednotku jader G8x! Tato jednotka je fyzicky v jadrech pøitomna, ale neni v MS Windows XP ovladacich pøistupna pro shaderovaci ucely. Aktivace znamena zdarma narùst vykonu (pøedevsim ve scenach s velkou zatìzi na pixel shadery a shadery obecnì). Nìkteøi uzivatele si vsimli vyssiho vykonu v OS MS Windows Vista, kde jiz druha MUL jednotka je aktivovana. Proto doporucujeme vsem uzivatelùm øady GeForce 8800 k pøechodu na nove ovladace.
1.) zdroj by som poprosil
2.) 2. MUL jednotka nebolo nikdy vypnuta - len sa nevyuzivala na general shading, ale na ine operacie, preto sa nebude dat nikdy vyuzit na 100% pre general shadig
- ako som pisal - uz od FW 158.16 sa dost cititelne zvysil vo viacerych aplikaciach vykon, potom s Dalsimi FW to uz ide pomalsie
btw: tieto ovladace neodporucam - su to cisto testovacie ovladace pre nVidiu a nie prave najvhodnejsie na kazdodenne pouzivanie
2.) 2. MUL jednotka nebolo nikdy vypnuta - len sa nevyuzivala na general shading, ale na ine operacie, preto sa nebude dat nikdy vyuzit na 100% pre general shadig
- ako som pisal - uz od FW 158.16 sa dost cititelne zvysil vo viacerych aplikaciach vykon, potom s Dalsimi FW to uz ide pomalsie
btw: tieto ovladace neodporucam - su to cisto testovacie ovladace pre nVidiu a nie prave najvhodnejsie na kazdodenne pouzivanie
s pozdravom, crux.